- Resett - https://resett.no -

Det er Skybert som har gjort det

Berøringsangsten MSM i Sverige med SVT i spissen har ovenfor Sverigedemokraterna, kan på mange måter sammenlignes med det Resett opplever i Norge. SDs leder, Jimmie Åkesson opplevde det absurde at SVT tok avstand fra ett av hans utsagn i den avsluttende partilederdebatten før valget [1]. Vi har i den senere tid sett at Resetts redaktør, Helge Lurås, av flere samfunnsdebattanter i Norge, sågar blitt foreslått totalt sensurert fra brede debattarenaer [2].

Sverigedemokraterna har vokst seg blant annet på grunn av forsøket på å utestenge dem fra all offentlig debatt. Når de ble valgt inn i Riksdagen første gang, ble det iverksatt en boikott av alle representantene fra de andre partiene. Ingen skulle hilse på en fra SD, spise sammen med dem i kantina osv.

Men selv om Stefan Löfven har gjort utallige forsøk på å linke dem opp mot nazisme og Annie Lööf mot rasisme, så har de kun vokst seg større og større. Flere og flere begynner så smått å forstå at den makteliten som har regjert rundt om i vestlige land og utropt seg selv som de største forkjemperne for ytringsfrihet og demokrati, i virkeligheten er de største motstanderne av dette.

annonse

Vi ser bevisene på dette gang på gang. Når Annie Lööf snakker om like muligheter for alle, inkludering i samfunnet og raushet ovenfor ulike syn og religioner, så mener hun kun innvandrere fra muslimske land som bor  i Sverige. Hun ønsker definitivt ikke det samme for Jimmie Åkesson, som hun ønsker for en burkakledd tibarns mor fra Somalia. Derfor er Annie Lööf ikke troverdig.

Vi har det samme i Norge. Mennesker som Eivind Trædal, Lars Gule eller Fredrik Græsvik feks, som ikke bare bruker en skitten retorikk, men som sågar mener at en gruppe mennesker de er uenige med ikke bør få ytre seg i det hele tatt. Komisk blir det jo når disse personene kritiserer Donald Trump for hans retorikk. Selvinnsikt er totalt fraværende der i gården og ingen av dem skjønner jo at de selv er en parodi på en Trump ganger 10.

Så har vi en statsråd som ikke burde ha vært det, [3] som bruker alle midler på å få kneblet Resett. «Useriøse aktører» som avdekker ulovligheter og pinligheter som diskvalifiserer for statsrådsjobber, er ikke ønsket. Det er nesten slik at det er Resetts skyld at den kornåker episoden fant sted, ikke sant?

annonse

Men et stadig større antall mennesker skjønner nå det skitne kameraderiet og lobbyvirksomheten som foregår. Aldri har vel forskjellene mellom folk vært større enn de er nå, selv om de ikke er like synlige som de var for 100 år siden. Den gangen var det prest, lensmann og skattefogden som hundset med innbyggerne som de ville. I dag er det politikere og embedsverket.

Når Sumaya Jirde Ali iført en separatistisk islamsk bekledning fremstiller seg selv som den fremste eksponenten for demokrati og ytringsfrihet, og får stående applaus fra den politisk korrekte makteliten for å si fuck Sylvi Listhaug, [4] fuck diplomatisk debatt, fuck the police, fuck alle maktpersoner som utnytter sin posisjon til å gjøre livet surt for andre, når hun selv er en maktperson som utnytter sin posisjon til å gjøre livet surt for andre – når hun fremmer forslag om «no-platforming» av Helge Lurås, [5] ja da er dobbeltmoralen og agendaen så tydelig at man ikke lenger kan ta feil.

De blir like lette å lese som barn. Når Albert Åberg [6] hadde gjort noe galt og fikk spørsmål om hvorvidt han kjente til overtredelsen, svarte han alltid at han visste hvem det var som hadde gjort det.

Det var selvfølgelig Skybert.

Tegn abonnement [7] eller støtt oss på andre måter [8] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474