- Resett - https://resett.no -

Groomingoffer i Rotherham voldtatt av hundre «asiatiske» menn før fylte 16 år

En ung pike, kun kalt Girl B i lokale britiske medier [1], har foran retten i Sheffield fortalt om sine opplevelser som offer for muslimske voldtektsgjenger i Rotherham. Overgrepene skal ha funnet sted i tidsrommet 1998 til 2001, og jenta skal på et tidspunkt også ha blitt gravid.

– Jeg kan ærlig si at jeg før jeg var 16 hadde jeg ligget med hundre asiatiske menn, noen av dem så jeg ikke igjen. De som kommer og bruker deg en gang er de som er vanskelige å huske, sa jenta i retten.

De omdiskuterte voldtektsgjengene, «grooming gangs»,  omtales i britisk presse som asiatiske, men det er allment kjent at det i hovedsak dreier seg om pakistanere.

annonse

– Jeg visste ikke på den tiden at jeg ble sendt rundt da jeg var 13, men jeg vet nå som jeg er eldre, fortalte jenta.

Hun beskriver hvordan hun stadig møtte nye menn som voldtok henne.

– Asiatiske menn krever å få møte deg, så møter du en ny gruppe, og slik fortsetter det.

Videre sier hun at hun og søsteren hennes, som også har blitt utsatt for overgrep, følte det som om de fikk barndommen sin revet ifra seg.

annonse
[2]

– Før kunne vi bare nyte å dra på ferie med bestefaren vår, men vi ble utnyttet, vi var barn i et øyeblikk og voksne i det neste, erklærte jenta i retten.

Mennene som står anklaget har foreløpig nektet straffskyld.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474