Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Jeg har akkurat kommet tilbake fra foreldremøte i barnehagen der min sønn på 4 år går, og jeg sitter en smule lamslått. Mot slutten av agendaen som vi var igjennom har FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (tidligere Landsforeningen for Lesbiske og Homofile) – satt igang et opplegg for å promotere transeksualitet og kjønnsnøytralitet ovenfor småungene.

Dette betyr at i en alder av 3-6 år så må barna ta stilling til egen seksualitet og eget kjønn for å imøtekomme den politiske agendaen til venstresiden. Dette dreier seg om mye mer enn bare å la barna leke med de lekene de vil (annet enn f.eks. Barbie-dukker for jenter og biler for jenter), eller å si at bestemte farger er gutte-farger (blå) og jente-farger (rosa).

Vi snakker om et målrettet angrep mot våre mest sårbare, i et forsøk på å fjerne tradisjonelle kjønnsroller – stikk i strid med hva biologien har lært oss. Det verste er at 90% av de foreldrene som deltok på dette møtet nikket bekreftende og mente at dette var gode tiltak! Hva skjer med verden?

annonse

Her skal det altså promoteres «gender dysphoria» med alle de ulemper dette medfører, i tilfelle en absolutt minoritet av befolkningen kan føle seg støtt. I Norge har jeg ikke funnet statistikk på andelen av lesbiske, homofile, biseksuelle eller transseksuelle personer, men om vi tar utgangspunkt i en rapport fra Williams Institute i USA datert til april 2011, så er det snakk om 3.8%. 1.3% mener de er lesbiske eller homofile, 1.8% mener de er biseksuelle og 1.2% mener de er transseksuelle.

Skal det virkelig være sånn at vi ikke kan la barna leke med «kjønnsspesifikke» leker, eller å omtale farger som gutte-farger og jente-farger? Skal våre minste velge om de skal gå i kjole eller bukse, slik at vi som voksne skaper større forvirring enn nødvendig? Er det ikke slik at foreldrene har ansvaret for barnets ve og vel frem til det er 18 år, men at barnet skal bli hørt fra det er 15? Hvorfor skal det da promoteres skadelige psykiatriske lidelser som bevist fører til betydelig høyere selvmordsratio og tendenser?

Jeg sier at et sted må grensen gå. Hvis vi ikke skal ha svenske tilstander i Norge, så må vi stoppe galskapen der den finnes NÅ.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon