- Resett - https://resett.no -

Sjokkvideo: Abort-tilhenger sparker ned kvinne fordi hun ikke støtter abort

En video har sirkulert på sosiale medier der en mann sparker ned en kvinne fordi hun ikke støtter abort av ufødte barn. Nå er mannen identifisert og har mistet jobben som følge av voldsutøvelsen.

Over 1 million har sett videoen der Marie-Claire Bissonnette filmer en samtale med abort-tilhenger Jordan Hunt i Toronto under Pro Life-demonstrasjonen søndag.

annonse

Hunt likte ikke at en abort-motstander ytret sin mening og bestemte seg for å bruke vold da han hørte hennes argumenter for hvorfor hun misliker abort-loven.

Mannen har i ettertid blitt identifisert av sin arbeidsgiver Noble Studio 101 som la ut en kunngjøring på Instagram der de bekreftet at Jordan Hunt hadde fått sparken.

– Vi har blitt gjort oppmerksom på at Jordan Hunt har blitt fanget på kamera der han angriper en uskyldig tilskuer på et pro-life rally. Vi tolererer ikke hans handlinger og har derfor sagt han opp, står det skrevet.

annonse

Kvinnen som ble utsatt for volden sier at hun ønsker å anmelde Hunt og at hun oppfordrer alle til å be for den voldelige mannen, melder Life Site News. [1]

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474