- Resett - https://resett.no -

Heier på Hareide – ett problem mindre på borgerlig side

Jeg synes det er like greit at KrF nå tar steget fullt ut og vedkjenner seg sitt innerste jeg. Viser at de er ekte sosialister og ekte støttespillere for islam.

De som ikke er sosialister i KrF og som tar avstand fra venstresidens multikulturelle eksperiment og forherligelsen av islam er ideologisk sett tilhørende FrP. Nå kan de følge etter alle de som de siste årene har forlatt partiet.

De andre med Hareide i spissen, de som utgjør 2-3 % av befolkningen, kan ikle seg sine røde uniformer, feire ramadan og kvinnene kan gå tilbake til kjøkkenbenken.

annonse

Å UTHOLDE ELENDE

Vi får et regjeringsskifte og 2 år med stor innvandring, vold og kriminalitet, økte skatter og avgifter og enda mer byråkrati og detaljregulering av befolkningen, men dette må vi holde ut. For når det etter dette virkelig snur, når de fleste har fått mer enn nok av svensk-liknende tilstander, av Groruddaler både her og der og ekstrem økning i vold og grov kriminalitet, vil FrP og H få flertall alene ved neste stortingsvalg. Vi er da også kvitt det belastende vedhenget V.

Noen ganger må det bli verre før det blir bedre, la oss like gjerne få det verre med en gang, da blir det kortere tid før det blir bedre også.

annonse

GOD TUR TIL HYLEKORET

Judas Hareide er på vei til sine egne. Han rir på sopelimen. Det skal bli godt å bli kvitt ham, godt å få en kuldespreder mindre på borgerlig side.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474