- Resett - https://resett.no -

Britisk forfatter: Våre eliter skjuler sannheten, de vil skape et muslimsk Europa

Peter McLoughlin er forfatteren bak den rystende boka «Easy Meat: Inside Britain`s Grooming Gang Scandal» [1]. Han avslørte hvordan det han anså som politisk korrekthet førte til at de grusomme overgrepene fikk fortsette i årevis.

Nå har han endret syn, ifølge Sputnik News [2] (en statskontrollert russisk nyhetskilde). McLoughlin mener nå at politikere, med støtte fra media, politi og andre statlige organer, er involvert i en konspirasjon. Alle negative aspekter ved islam skal holdes skjult, og målet er en fullstendig islamisering av Europa.

– Politiske eliter importerer med vilje muslimer til Vesten, slik at ved utløpet av det 21. århundre vil Europa være islamsk. Den beste måten å få en slutt på demokratiet – selv i den begrensede og fasadeaktige oligarkiske varianter vi har i dag – er å sikre at befolkningen er villige til å gi fra seg frihet og rettigheter i bytte med sharia. Globalister trenger en global kultur, og islam er den eneste kulturen som ikke gir etter. Hvis elitene hadde vært ærlige om sine mål, og realitetene rundt islam, ville dette aldri kunne skje. Derfor får vi dette evige dobbeltspillet.

annonse

McLoughlin nevner Anjem Choudary, som ble dømt til fem og et halvt års fengsel for sin uttalte støtte til IS. Medier og politikere beskriver Choudary som «ekstrem», en hat-predikant, et utskudd blant masse moderate muslimer. Men fakta er mer skremmende: Choudary er en svært populær i det muslimske miljøet.

Peter McLoughlin viser også til den skandaløse behandlingen av Tommy Robinson. Selv om Robinson akkurat nå er på frifot, har ikke den britiske forfatteren noe særlig håp for Storbritannia:

– Storbritannia er et «ubevæpnet» land med den feigeste middelklassen i hele den vestlige verden (…) Islam er en religiøs og politisk ideologi som står for krigføring, undertrykkelse og absolutt intoleranse overfor ikke-muslimer (…) Det eneste man kan gjøre er å dokumentere landets pågående undergang.

annonse

– Det er en statue av Richard Løvehjerte utenfor det engelske parlamentet. Denne statuen vil sannsynligvis rives om få år, siden statuen oppfattes som islamofobisk, avslutter Peter McLouglin.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474