- Resett - https://resett.no -

Det selvutslettende svenske folket

Stedet er Kungsbacka i Halland, noen mil sør for Göteborg. Dette vakre og fredelige området er i ferd med å miste sin uskyld. Biler brenner, villaer brenner, industriområder og båter på havna brenner, knivran, drap og gjengvoldtekter. Dette er dagens Kungsbacka, som har endret seg dramatisk på kort tid.

Asylkaoset som finner sted her er nesten ikke til å fatte, og politikerne reagerer ikke som normale mennesker. Dette skal kommunen kunne takle, sier de. Og politiet beklager som vanlig at de ikke har tid nok til ro og orden – og  ressurser mangler.

Det er patetisk og tragisk. Og Kungsbacka  er absolutt ikke et enkeltstående og sjeldent tilfelle. Det samme skjer over hele Sverige.

annonse

Tilbake i 2014 var denne kommunen særdeles positivt innstilt  til å ta i mot «ensamkommande flyktingbarn». «Det er klart man må hjelpe til» sa viseordfører Maya Markiewicz (M) den gangen til Kungsbacka-Posten. Hun så slett ingen problemer, og de som stilte kritiske spørsmål, noen få fra SD, ble betegnet som fremmedfiendtlige.

Integreringen var en nasjonal oppgave og alle måtte stille opp. Det var den korrekte, svenske godheten som var vedtatt en gang for alle. Men det viste seg jo raskt at «ensamkommande flyktingbarn» slett ikke var barn, men unge menn i krigførende alder. Dette innrømmes fremdeles ikke fra offisielt hold i Sverige.

Tryggheten og idyllen som forsvant

annonse

Når alarmen nå går fra bussjåførene i Kungsbacka [1], som opplever dramatikken tett på, reagerer heller ikke myndighetene. Mange bussjåfører melder fra at de ikke lenger tør kjøre, det handler ikke bare om ubehageligheter, men om livet.

Bussene i kommunen er mål for steinkasting, eggkasting, beskytning med grønn laser og raketter. Grove trusler er dagligdags fra de nye svenske passasjerene – som dessuten nekter å betale. De  stjeler nødhammere i bussene, knuser ruter og leskur på bussholdeplassene. På bussene skjer det åpenlyst og midt på dagen at ensomkommende raner svenske barn. Ingen av passasjerene tør reagere og bussen kjører videre. Alle er lammet av skrekk og føler seg truet på livet. Aggressiviteten og raseriet er påfallende i et land som tar i mot «flyktninger» med «godhet» og «humanisme».

Politiet står som vanlig maktesløse der de stiller opp med dialog og silkehansker. Mafiaen har overtatt og herjer som den vil. Narkotikaen styrer business i gettoene. Det er nysvenskenes bidrag til samfunnsutviklingen. I løpet av få år vil  Sverige kunne bli  et fullstendig narkostyrt samfunn. Dette er et tabuemne for svenske politikere.

Men sannheten er at Sverige styres mer og mer  av narkotika og vold. Det gamle folkhemmet er ikke lenger synlig. Sverige overtas av Balkan, Midt-Østen og Afrika. Våpen, narkotika og bander har kontroll over sine «egne» områder i Sverige. Integrering er en illusjon. De islamske klanene er den nye makteliten som bestemmer utviklingen, og som allerede har delt opp Sverige i islamske områder i forhold til moskeer og imamers menigheter.

Politikerne er utålmodige og skyver alt ansvar over på kommunene

Kungsbacka har fått refs fra myndighetene i Stockholm fordi kommunen ikke i tilstrekkelig grad har tatt ansvar for asylsøkerne. Det må bygges flere boliger og raskere.  Fordeling og utplassering av flyktninger bestemmes fra hovedstaden. Kommunene må innordne seg, diskusjoner avvises.

annonse

Selv om den nye svenske befolkningen kommer først i køen, klager «flyktningene» over manglende service og for få leiligheter. Kommunen ønsker å stille opp med «villavogner» av ypperste kvalitet, men det er heller ikke bra nok. Dessuten, befolkningen i Kungsbacka stritter i mot villavognene fordi de forståelig nok er engstelige for at dette blir permanente boplasser med gettopreg i friområdene.

Nå sender Kungsbacka kommune ut en pressemelding som alarmerer om at det ikke kan skaffe nye bosteder til alle «nyanlända» og situasjonen betegnes som kritisk. Kommunen kan bare tilby sovesaler [2], men det fordømmes på det sterkeste av migrasjonsverket og sosialistene. «Nyanlända» vil ha egne boliger av god standard. Var det noen som trodde at dette var flyktninger fra krig og elendighet?

Kungsbacka går derfor ut med en appell til beboerne om å stille rom til rådighet, spesielt for «nyanlända barn». Men det kommunen «glemte» å informere om, som nå kritiseres var at de «ensomkommande flyktningebarna» har ekstreme, sosiale problemer, som for lengst er avdekket av kommunens sosialtjeneste. Hittil har frivillige og hjelpsomme beboere i Kungsbacka fått beskjed om at  de nyankomne har behov av «litt ekstra hjelp».

I virkeligheten handler det om tikkende bomber som utplasseres i private hjem.

Det selvutslettende folket

Svenske politikere benekter at Sverige har en kultur og en egenart. Dette er globalistenes tenkesett. Nasjonalstaten er passé og har absolutt ingen plass i det moderne Sverige.

Ingen har uttrykt det tydeligere enn Mona Sahlin 17. mai 2011 i P1-Morgon:

«Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka».

Vi norrbaggar er sjokkerte tilskuere på sidelinjen til en nasjons selvutslettelse.

 

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474