- Resett - https://resett.no -

Socialdemokraternas ungdomsforbund i Skåne infiltrert av islamister – kaller homofile «skitne»

Ifølge Expressen [1] har det svenske sosialdemokratiske ungdomspartiet SSU i Skåne blitt infiltrert av islamister som i lang tid har spredt fundamentalistiske standpunkter. Islamistene har infiltrert og kuppet SSU Skåne, og skremmer annerledestenkende til taushet.

Rizwan Elahi står som nummer 11 på Socialdemokraternas riksdagsliste, og representerer en moské og islamsk bevegelse som har kommet med homofobe uttalelser, blant annet har de sagt at «griser er homoseksuelle». I en tale for den islamske menighetens medlemmer påstod han at ateisme er umoralsk.

– Islam er universalbotemiddelet for menneskehetens alle lidelser, sykdommer og problemer som eksisterer i dag, sa han i talen.

annonse

Flere slike eksempler finnes. Nylig kunne Resett rapportere [2] om Omar Al-Ganas, som ble innvalgt til kommunestyret  i Hässleholm, men senere ble utestengt fra Socialdemokraterna, etter at han hadde uttrykket seg grovt antisemittisk i sosiale medier. Videre er det fremkommet at nestlederen i SSU Skåne, Khloe Abdel Wahab, nå jobber for det egyptiske utenriksdepartementet, som styres av et militærdiktatur.

Medlemmer av SSU Skåne forteller [3] at infiltratørene forsøker å tie ihjel politisk motstand internt i partiet, ved å true og skremme andre medlemmer fra å stemme slik de ønsker.

– Jeg blir så ekstremt provosert av at man kan komme med 20 store menn og skremme folk så de ikke våger å stemme på det man vil, sier et medlem.

annonse

Andre mener at en hel generasjon SSU-politikere i Skåne aldri har opplevd en normal årlig distriktskonferanse.

– Årskonferansene domineres av den gjengen unge menn som ikke respekterer være seg vedtekter eller vedtatt praksis for demokratisk arbeid, sier et annet medlem.

Noe av det verste flere av medlemmene har påtalt, er en debatt om hvorvidt homofile skal få donere blod på samme måte som heterofile. Sverige er blant de første landene som tillater homofile og bifile menn å donere blod. For at homofile skal donere blod kreves det at man ikke har hatt sex på et år. I en SSU-resolusjon ble det ved en årskonferanse i Skåne foreslått at alle som er friske skal ha samme rett til å donere.

SSU i Malmö og i Hässleholm ønsket å avslå resolusjonen.

– Argumentene fra motstandersiden var ikke basert på politisk og saklig grunn, men snarere på fordommer, sier en møtedeltager.

Et annet medlem som var på plass under denne diskusjonen forteller om skjellsord og regelrett homofobi fra Malmö og Hässleholm.

annonse

– SSU Malmö og Hässleholm sa at homoseksuelle er skitne, at de har større risiko for å få sykdommer fordi de «ligger rundt i større grad», hvilket ikke stemmer.

SSUs arrangementer avsluttes tradisjonelt med at man samlet synger Internasjonalen. Men på dette årsmøtet i Skåne ble det annerledes. Den nye islamistiske fraksjonen innen ungdomspartiet begynte i stedet å synge en sang på arabisk.

– Å ikke engang kjøre arbeidernes låt i arbeidernes forbund og i stedet en sang som halvparten ikke engang forstod, føltes som å spytte på sosialdemokratiet, sier et medlem.

Carolina Pettersson jobbet som distriktssekretær for SSU Skåne da den islamistiske fraksjonen begynte å ta over. Hun forteller at de aktuelle infiltratørene kommer fra Rosengård, og at de brukte så aggressive metoder at hun selv valgte å gå av.

– Ved et tilfelle kom tre menn inn på mitt kontor og forsøkte å få ut av meg info om ombudslisten til distriktskonferansen, informasjon de ikke hadde rett til. Jeg følte meg truet. Det ble raskt ubehagelig, forteller Pettersson.

Hun forteller dessuten om massiv mobilisering av islamister fra Rosengård. På kort tid skal infiltratørene ha klart å mobilisere 40 personer fra Rosengård til den årlige distriktskonferansen, der det pleier å komme om lag 100 personer fra hele Skåne.

– For en bevegelse som mister medlemmer ser det veldig bra ut, og det er veldig forlokkende med grupper som kan mobilisere mange i områder der man ikke har hatt stor representasjon, sier Carolina Pettersson.

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474