- Resett - https://resett.no -

Tidligere NRK-journalist drar paralleller mellom Trump og Hitler

Den tidligere NRK-journalisten Audun Tjomsland planter nye negative Trump-bilder i folks underbevissthet i en ny propaganda-mening for ABC nyheter, i håp om å opprettholde det falske bildet av den amerikanske presidenten.

Tjomslands hit-piece er nøye planlagt og som tidligere journalist og redaktør er han fullstendig klar over at tittel og bildevalg har alt å si når han skal hjernevaske den sovende norske befolkning.

I tittelen står det: Kan Trump bli en ny Hitler? [1]

annonse

En slik sammenligning med et lite spørsmålstegn er nok. Når den uvitende indoktrinerte nordmann leser denne tittelen på sin Facebook-side, har Tjomsland fått gjennomslag bare på sitt lille ondskapsfulle spørsmål.

Tjomsland vet nøyaktig hva han gjør og det er ingen hemmelighet at oppskriften på en slik hit-piece er sauset sammen av en Trump-hater der jobben er å plante propaganda-frø som setter Donald Trump i et negativt lys.

Mer trenger han forsåvidt ikke skrive.

annonse

Dette fordi majoriteten av befolkningen leser som regel bare tittel. Trump og Hitler i samme setning er derfor nok. For de siste årene har Trump blitt sammenlignet med mannen som forbindes med ondskap en rekke ganger. Derfor er det viktig å opprettholde dette falske bildet hos den sovende befolkning.

 

Audun Tjomsland var alltid et vennlig fjes på NRK Dagsrevyen i alle de år han leste opp “nyhetene”. Men når meningene står fritt er det lett å avsløre hva “vennlige fjes” egentlig mener. Tittel og bildevalg er Tjomslands spesialitet og står til terningkast 6 i propaganda-boken.

 

Misbruker jødeangrepet i Pittsburgh

NRK-lojale Tjomsland retter i sin tekst fokus direkte mot synagoge-skytingen i Pittsburgh der 11 jøder ble drept i helgen og skriver;

De to sjokkerende hendelsene, terrorskytingen i Pittsburgh og sendingen av brevbomber, har skjerpet dialogen både i nyhetsmediene og i de sosiale mediene. Dette har forårsaket at den offentlige debatten om presidentens holdninger og hans politikk, stadig har vært inne på om det kan være grunnlag for å sammenligne dagens amerikanske president Donald Trump med den tyske nazi-leder Adolf Hitler.

For det første er det ingen “bombe” at Tjomsland unnlater å nevne at Donald Trumps sønn og hans kone måtte hastes til sykehus [2] etter å ha fått tilsendt hvitt pulver i posten av en rabiat venstreekstremist tidligere i år.

En hendelse, som forventet, ble underrapportert i den etablerte pressen.

annonse

De siste dagers brevbomber er meget suspekte, spesielt siden de er sendt like før mellomvalget neste uke. Jeg tror flere, også i Norge, lukter den samme stanken som omhandler disse brevbombene og hva hovedmålet egentlig er. Men det stopper ikke NRK-lojale Tjomsland fra å bruke denne hendelsen for alt det er verdt slik han kan underbygge Hitler-sammenligningen sin. Bombepakkene kunne derfor ikke kommet på et bedre tidspunkt.

Trump har fortalt at den etablerte pressens ondskapsfulle og hatefulle dekning av han selv har skapt et sinne hos befolkningen. Sammenligner vi pressen med hvordan de dekket Barack Hussein Obama hersker det ingen tvil at de favoriserer venstresiden fremfor konservative.

Over halvparten av amerikanerne stemte på Trump. Han vant på rettferdig og demokratisk vis (selv med hele pressen mot seg), men MSM-journalister har nektet å akseptere dette og er bevisst urettferdige i sine daglige angrep.

Derfor er det helt berettiget og riktig det Donald Trump sier om den etablerte pressen. Tjomslands og medias Hitler-kort har utspilt sin rolle. Deres forsøk på å sette Trump i samme båt som en massemorder er ikke bare feil og ondskapsfullt, det er en hån mot alle jøder som opplevde andre verdenskrig.

Det normaliserer på mange måter massedrap og Tjomsland bidrar til å hviske ut ondskap fra historien. Alt dette for å «ta» Donald Trump. Eier du ingen skam, Tjomsland?

 

annonse

Ikke annet å forvente av en NRK-mann

Tjomsland skriver nå for for ABC nyheter. De er ikke det spor bedre enn NRK, TV 2, Nettavisen eller alle de andre som hater Trump. Den etablerte pressen er alle lik og de har sin ondskapsfulle agenda de jobber for hver eneste dag. Noe jeg har poengtert i flere ytringer på Resett.

Hvem som orkestrerer denne hat-propagandaen mot presidenten som har gjort så mye bra for sitt eget land de siste årene, er ikke godt å si. Det er ihvertfall tydelig at Trump skal settes i det verste lyset som er mulig, hver eneste dag, 365 dager i året.

Positive Trump-nyheter blir feid under teppet. Som for eksempel siste dagers approval rate [3] fra svarte Amerikanere. Slik gladnyheter kan ikke det norske folk få vite om. Da knuses hele narrativen. Ikke sant, Thor Gjermund Eriksen?

Å være flue på veggen under morgenmøtene i NRK, TV 2, eller VG hadde vært interessant. For det er de hatefulle norske journalistene som er det største problemet vi har i Norge i dag. Ikke Islam. Ikke Krekar. Ikke teateret på stortinget. Det er NRK, TV 2, Dagbladet, VG osv som er den store fare. Det er de som maler verdensbildet de vil du skal se hver dag. Dette maleriet males med nøyaktighet hver dag og er tilsiktet de yngre som føres til å tro at sosialisme/kommunisme er veien å gå. Husk det.

annonse

Til slutt vil jeg si at det er en skam at det norske folk har måttet finansiere lønna til Tjomsland i alle årene han jobbet for NRK. Etter å ha lest denne ytringen hersker det ingen tvil at han er en av de som har ødelagt verdensbildet til mange eldre personer som fortsatt tror på det som blir rapportert i statens innkrevingssentral NRK.

PS. ABC Nyheter har ikke kommentarfelt. Kan ABC Nyheter bli som Hitler? Den diskusjonen kan vi ta en annen gang. 1-1.

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474