- Resett - https://resett.no -

Resett søker samarbeidspartner til nettbutikk

Flere har etterlyst at vi åpner en liten nettbutikk som kan selge Resett-effekter. T-skjorter er jo en åpenbar kandidat og noe som er ganske lett å organisere.

Men det kan være en ide å ha et litt bredere sortiment med krus, drikkeflasker, sjokolade, lommebøker, penner, notatblokker, reflekser, bumper stickers, capser osv. Resett begynner å bli en «familie» og noe folk både assosierer seg med og kunne tenke seg å støtte.

Og for de (mange) som hater oss, kan vi kanskje tilby Resett toalettpapir og vaskefiller..

annonse

Vi har tenkt tanken en stund, men har ikke prioritert å jobbe med saken. Det redaksjonelle har prioritet. Slik vil det også være fremover. Det vi derfor leter etter er en samarbeidspartner som kan ta seg av og organisere bestillinger, lager og leveranser. Motiver og ideer til t-skjorte tekster og produktsortiment bidrar selvfølgelig Resett til.

Vi søker herved i en åpen oppfordring til ideer til hvem vi kan samarbeide med og tilbud fra bedrifter og/eller personer som har erfaring, ideer og gjennomføringsevne med nettbutikk og eller som har et eksisterende konsept for nettbutikk som Resett kan passe inn i.

Vi prioriterer løsninger basert på revenue-sharing og minimal investering fra Resetts side. Prisene nettbutikken tilbyr må være konkurransedyktige.

annonse

Ta kontakt med oss på [email protected] [1] hvis du har forslag, ideer eller ønsker å skissere en forretningsmodell vi kan passe inn i. Markedsføringen vil selvfølgelig skje på Resett

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474