Joshua French tar et oppgjør med norsk media. Foto: John Bompengo / NTB scanpix
annonse
annonse

Joshua French går til angrep på den norske pressen og skriver i et nytt innlegg på Facebook at de dikter opp ting som de har funnet opp selv.

Joshua French viser til saker skrevet av den norske pressen i sitt lange Facebook-innlegg, men er spesielt misfornøyd med forfatter Nikolaj Frobenius, som har skrevet en bok om Kongo-oppdraget til Tjostolv Moland og Joshua French som endte i fengsel.

– Jeg må legge til at forfatteren Nikolaij Frobenius i den siste tiden har gått fullstendig bananas med sine kommentarer og fortellinger om Tjostolv og mine sine påståtte ideologiske og moralske karakter. Dette blir gjengitt i en rekke mindre norske tidsskrifter og aviser (Les: Klassekampen, Dagsavisen, Morgenbladet osv.) som sannheter, noe det ikke er. Han har også skrevet en usann bok som er over grensetilfellet ærekrenkelse, skriver French.

annonse

Han mener han er utsatt for en hatkampanje av personer som tilhører det venstrevridde miljøet i Norge.

– Frobenius prøver å gjøre seg populær i det mer venstrevridde miljøet i Norge (Intellektuelle, journalister og litterære blant annet) som i mangel på indre (og ytre) fiender har sett seg ut Tjostolv og meg som fiender for sine hat kampanjer, skriver han videre og tillegger at han har et konservativt livssyn og at han er i mot medlemskap i EU.

French opplyser også at han forakter den venstrevridde pressen og journalister, og påstår at de dikter opp ting som ikke er sant.

– Poenget mitt er at jeg er ikke som Frobenius og de overnevnte avisene og tidsskriftene insinuerer, nemlig en ideologisk ekstrem høyre politisk med rasistiske holdninger som er voldsforherligende og forakter Norge, og feminismen osv. Dette har de ganske enkelt funnet på selv! Jeg forakter ikke Norge, men litt media / journalistene, skriver French og utdyper hvorfor i innlegget du kan lese under:

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon