Illustrasjonsbilde. Foto: Privat.
annonse
annonse

Rundt 150 mennesker deltok på en Demostrasjon, på Eidsvolls plass i Oslo, for å vise sitt misnøye om signering av FN’s migrasjonsavtale. 

Det var foreldre med barn, besteforeldre og den vanlige mannen i gata. Og 3-4 personer fra Motstandsbevegelsen.
Politiet hadde også møtt mannsterke opp denne dagen.

Etter noen flotte appeller ble markeringen avsluttet og folk stod sammen å snakket. Selv fikk jeg øye på ett kjent fjes fra Tjen Folket som lusket rundt hjørnet på Stortinget. Jeg ante da ugler i mosen og jammen hadde jeg rett, 2 minutter etterpå smalt det på Egertorget

annonse
Illustrasjonsbilde. Foto: Privat

Rundt 10 fredelige demonstranter på vei hjem hadde blitt angrepet og slått av voldsfacister fra ytterste venstre på Egertorget. En av angriperne fra ytterste venstre fikk juling da folk forsvarte seg. Dette fikk da ikke konsekvenser for disse personene, da det var selvforsvar.

Vi løp opp for å se at alle var hele og ingen var kommet til skade. Fullt kaos. Politiet anholdt flere kjente fra voldsvenstre. Ingen av de fredelige demonstrantene ble anholdt.

Illustrasjonsbilde. Foto: Privat

Når skal dette ta slutt? Når skal vi som er fredelige demonstranter få lov å gå i fred på åpen gate? Nå må denne volden fra ytterste venstre faktisk ta slutt. Politiet og andre må slå hardt ned på denne kriminaliteten de bedriver.

annonse

Media har hauset dette opp og kaller folk for høyreekstreme. Samme hva de er, de oppførte seg bra og var helt rolige. Man er ikke høyreekstrem fordi man ikke er politisk korrekt.

Ytringsfriheten i Norge er en vits, paradoksalt nok kontrollert av de som hevder at de sverger til mangfold, likeverd og vold.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon