- Resett - https://resett.no -

Nominasjonsrunde til Ukens Resett-navn

Resett foreslår noen verdige kandidater på torsdager, men dere lesere kan også komme med forslag i kommentarfeltet under denne artikkelen. På fredager legger vi ut en liste med navn basert på egne og lesernes forslag som dere kan stemme over. Avstemmingen avsluttes søndag og en vinner kåres. Vedkommende vil få tilbud om en t-skjorte i premie.

Så til denne ukas Resett-kandidater: (leserne kan foreslå andre kandidater i kommentarfeltet)

1. Svein Ludvigsen

annonse

En høytstående mann med bakgrunn som stortingsrepresentant, statsråd under Bondevik og dernest fylkesmann. Han dukket opp helt på tampen av uken [1], men hans meritter kvalifiserer til en nominasjon. Han har brukt mye av sin tid på flyktninger, noe som egentlig skulle ha kvalifisere til respekt. Men det var kanskje ikke helt den hjelpen de trengte.

2. Mohyeldeen Mohammad

En flyktning som har tatt sin religion bokstavelig, men dette har forårsaket en vedvarende konflikt med menneskeskapte lover. Han ble dømt i Oslo tingrett til to år og seks måneder i fengsel for trusler [2] mot Venstres stortingsrepresentant Abid Raja.

annonse

3. Knut Arild Hareide

Egentlig skulle Knut Arild ha hatt karantene fra Ukens Resett-navn, men han har svart belte i å kvalifisere seg. Denne uken har kandidaten lagt på alkoholavgiften og gitt pengene til Antirasistisk senter [3].

4. Sylvi Listhaug

Hun fikk sparken fra en kremjobb på grunn av uttalelser på Facebook. Det var særlig retorikken hennes som var årsaken. Nå er hun tilbake i sin gamle jobb, har fått seg en rådgiver og uttaler til gamlemedia at hun skal trappe opp aktiviteten på Facebook igjen [4].

5. Shoaib Sultan

Tidligere sjef for Islamsk råd, nå MDG-politiker og ekstremisme-ekspert i Antirasistisk senter. Antirasistisk senter har som kjent fått 2,9 millioner av Knut Arild så de føler seg nok forpliktet til å støtte opp om hans politikk. Sultan skal arrangere en demonstrasjon mot de som demonstrerer mot FNs migrasjonsavtale. Forrige uke så angrep antirasister noen av de sistnevnte, og da er det på sin plass å mønstre flere [5].

annonse

Tegn abonnement [6] eller støtt oss på andre måter [7] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474