- Resett - https://resett.no -

To flasker vin: Det eneste som betyr noe for FrP?

Siv Jensen har nå sittet i regjering siden 2013. Mange føler at hun overser sine velgere for å beholde sin stilling som finansminister. Nå er hun sint, på grunn av to flasker vin. En svært viktig sak, mener Jensen. To flasker vin er en katastrofe?

Er virkelig to flasker vin en større katastrofe enn å samarbeide med KRF i 5 år, til tross for en rekke hatefulle bemerkninger fra KrFs side? Er to flasker vin viktigere enn brutte løfter om redusert boligskatt, lavere bensinpris, kutt i bompenger, flere sykehjem, bedre eldreomsorg og ikke minst en innstramning i innvandringspolitikken?

Siv Jensen har svelget større og flere kameler enn Kristin Halvorsen under sin tid i Ap-regjering. FrP har oppnådd småting som et blekt forbud mot burka i klasserommet, men fikk ikke gjennomslag for et forbud i det offentlige rom.

annonse

Hva hjelper det med et slikt forbud?
Man velger ut en yrkesgruppe (lærere) og selvsagt enkelte studenter. Men hva med leger, tannleger, bussjåfører, eller andre folk i dagligdagse situasjoner som føler seg ubekvemme og utrygge i møtet med burka? Burka er en trussel mot det offentlige roms trygghet og sikkerhet.

Hva med barnehijab, Siv Jensen?
Har du kommet med noe forslag om aldersgrense for hijab? Selv Hadia Tajik viser større engasjement i den saken enn deg og ditt parti. Hvis du hadde foreslått forbud mot barnehijab og blitt nedstemt av KRF, da ville du hatt større grunn til å være sint. De to flaskene vin kunne du derimot ha tålt.

Du burde kommet med de viktige forslagene, de du lovte i valgkampen. Du kunne valgt å være prinsippfast, gått i opposisjon og fått flere velgere. Men populære statsråder som Sylvi Listhaug blir ofret, sammen med andre som ønsker å redde FrPs sjel. Christian Tybring-Gjedde er også en som snakker klart og tydelig, og som brenner for grasrotas saker.

Siv Jensen: Du har oversett FrPs velgere, dette er ødeleggende for deg og ditt parti. Under ditt lederskap har FrP blitt et blekt, blått parti. Du mislykkes i forhandlinger, og fremmer ikke forslag om kjernesaker som ditt parti vant stemmer på grunn av.

annonse
[1]

Nå er du sint på grunn av endring i tax–free reglene. Hvorfor tror du dette betyr noe for vanlige folk? Vanlige folk er i utlandet en eller to ganger i året. De går kanskje glipp av en hundrelapp eller to, men er det virkelig så livsviktig? Tror du at 17 % oppslutning skyldes muligheten for å spare noen kroner på en flaske vin eller to? Da undervurderer du dine velgeres intelligens.

Jeg tror «folk flest» irriterer seg mer over at hvert FrP-medlem har 29.600 kr å feste for hvert år, på skattebetalernes regning.

Mens FrP-politikere reiser på førsteklasse, fester, snakker i telefon og velger de dyreste hoteller betalt av våre skattepenger, må folk med tunge og lavtlønnede jobber som politi, lærere og sykepleiere betale julebordet fra sin egen lomme.

FrP er selvsagt ikke det eneste partiet som bruker skattepengene våre til fest og kos. Kanskje Siv Jensen kunne kommet med et forslag om endringer i denne praksis?

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474