- Resett - https://resett.no -

Rapperen Kamelen løslatt av politiet

Bergens-rapperen Kamelen var blant flere pågrepne da politiet stanset en konsert i Kristiansand på grunn av fyll, vold og bråk. Artisten ble løslatt lørdag.

Rundt midnatt natt til lørdag stanset politiet konserten som artisten Kamelen holdt på utestedet Kicks i Kristiansand sentrum, skriver Fædrelandsvennen. [1]

Politiet pågrep totalt fire personer og innbrakte en i forbindelse med slagsmål, fyll og bråk.

annonse

– Det var så mye ordensforstyrrelser, slagsmål og slike ting at innsatsleder og operasjonsleder valgte å avslutte konserten, opplyser operasjonsleder Christian Ekra i Agder politidistrikt.

Advokat Jørgen Riple representerer artisten Marcus Kabelo Møll Mosele (25) som går under artistnavnet Kamelen. Advokaten bekrefter overfor VG [2] at rapperen var blant de pågrepne. Han opplyste lørdag ettermiddag videre at artisten var løslatt.

Også de andre som ble pågrepet ble løslatt i løpet av dagen lørdag. De er siktet for vold, besittelse av narkotika, forulemping av politiet og oppfordring til forulemping av politiet, opplyser jourhavende jurist Morten Formo i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

(©NTB)

annonse

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826