- Resett - https://resett.no -

Seks døde i panikk på nattklubb i Italia

Seks personer mistet livet og 35 mennesker ble skadd da det oppsto panikk på en nattklubb i nærheten av den italienske havnebyen Ancona natt til lørdag.

Blant de døde var tre jenter og to gutter, samt en voksen kvinne som hadde blitt med datteren sin til diskoteket i Corinaldo der en italiensk rapper holdt konsert natt til lørdag. Deres nøyaktige alder oppgis ikke.

Ifølge brannvesenet har de som var til stede på konserten fortalt at panikken oppsto da det ble sprutet ut en substans som minnet om pepperspray i lokalet.

annonse

I kaoset som oppsto på det overfylte utestedet ble 35 mennesker skadd, i tillegg til de seks som mistet livet, opplyser politisjef Oreste Capocasa i Ancona. Tolv personer betegnes som alvorlig skadd.

De første anslagene går ut på at rundt 1.000 personer var til stede på nattklubben Lanterna Azzurra (Den blå lanterne) for å få med seg konserten med rapperen Sfera Ebbasta. Nattklubben ligger i utkanten av småbyen Madonna del Piano, rundt fire mil vest for Ancona, som ligger ved Adriaterhavskysten.

En 16 år gammel gutt sier til det italienske nyhetsbyrået ANSA at panikken brøt ut mens folk danset før selve konserten begynte. Han sier at minst en av nødutgangene var sperret da han prøvde å rømme.

annonse

Nyhetsbyrået skriver at myndighetene undersøker hvorvidt nødutgangene virket som de skulle.

(©NTB)

[email protected] [1]

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474