- Resett - https://resett.no -

19 år gammel kvinne døde i Vesterålen

Det var en 19 år gammel kvinne som ble funnet død på Sortland i Vesterålen onsdag kveld. To av de tre siktede i saken er løslatt av politiet.

De tre ble onsdag pågrepet og siktet for å ha hensatt kvinnen i en hjelpeløs tilstand. To av dem ble løslatt etter avhør torsdag ettermiddag, mens den tredje fortsatt er i politiets varetekt.

– Det var denne personen som meldte fra om at kvinnen var livløs, og som også skal ha vært til stede da kvinnen døde. Det er ikke besluttet hvorvidt vedkommende kommer til å bli framstilt for varetektsfengsling, opplyser politiadvokat Kay Rønning-Nyvold i Nordland politidistrikt i en pressemelding.

annonse

Den siktede som ikke er løslatt, har fått oppnevnt advokat John-Petter Karlsen som forsvarer.

De innledende undersøkelsene på åstedet ga politiet grunn til å mistenke at det ikke var et naturlig dødsfall, og etterforskning ble iverksatt for å avklare hva som kan ha skjedd.

Politiet opplyser videre at etterforskningen kommer til å fortsette de nærmeste dagene. Kvinnen vil bli obdusert, men det er ennå ikke bestemt noe tidspunkt for når dette skal skje. Etterforskere vil jobbe videre med å sikre tekniske spor.

annonse

(©NTB)

[email protected] [1]

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474