- Resett - https://resett.no -

Rådgiver i Human-Etisk Forbund blir kalt en «usmakelig type» etter harselering om «islamofobi»

Didrik Søderlind, som er rådgiver i Human-Etisk Forbund blir sterkt kritisert etter at han harselerte med «islamofobi» blant nordmenn kun få dager etter at Maren Ueland ble drept av islamske terrorister i Marokko.

Human-Etisk Forbund, som tidligere ble ledet av Lars Gule, har havnet i søkelyset flere ganger dette året. Spesielt har rådgiver Didrik Søderlind vært aktiv på Twitter der han har gått til kamp mot de som kritiserer islam.

I en ny Twitter-melding kritiserer han nordmenn for å snakke for mye om islam, kun få dager etter terrorangrepet der to skandinaviske jenter ble drept i Marokko.

annonse

– Så du har laget en tweet, ja. Sikkert fint det. Men hvorfor handler ikke den tweeten OM FAREN FRA ISLAM, skrev Søderlind sarkastisk kun en uke etter at norske Maren Ueland ble terroroffer av islamister.

Søderlind, som tidligere var redaktør for Humanist, Human-Etisk Forbunds medlemsblad, har de siste årene vært rådgiver i Human-Etisk Forbund (HEF). HEF rapporterer på egen nettside at de har over 90 000 medlemmer i sin organisasjon.

annonse

I kommenterfeltet blir han hudflettet og kalt en usmakelig drittsekk etter twitter-meldingen.

– Bra timing på den tweeten med tanke på drapene i Marokko. Aldri la en krise gå til spill, skrev en person sarkastisk.

– For en usmakelig type. To jenter er døde og denne drittsekken harselerer om islamofobi. Dette er lavmål, raser en annen.

Maren Ueland og Louisa Jespersen ble funnet halsøgd av islamister i det lokale myndigheter har betegnet som et terrorangrep i Atlasfjellene i Marokko 17.desember. Maren Ueland og hennes familie har blitt terrorisert på nettet av IS-sympatisører [2] i ettertid av drapene og fått tilsendt grusomme bilder.

Maren Ueland bisettes i en åpen bisettelse i Time kirke over nyttår.

annonse

 

Hvert medlem av Human-Etisk Forbund sørger for er tilskudd fra stat og kommune til HEF med over 1000 kr. per år. Dette muliggjør finansiering av stillinger som den til Søderlind.

Man kan også melde seg ut av HEF og inn i Ytringsfrihetsforbundet [5]. Da vil de 1000 kronene fra stat og kommune tilfalle noen andre.

 

Tegn abonnement [6] eller støtt oss på andre måter [7] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474