- Resett - https://resett.no -

Samboer siktet etter at kvinne ble funnet død på Sortland

En mann er siktet etter en kvinne i 60-årene ble funnet død på en adresse på Sortland i Vesterålen. Mannen nekter straffskyld.

Mannen i 50-årene er pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge. Den siktede og avdøde var samboere.

– På bakgrunn av de opplysningene vi innhentet på stedet valgte vi å pågripe mannen umiddelbart, sier operasjonsleder Tom Ove Hammer i Nordland politidistrikt til NTB.

annonse

Mannen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, opplyser mannens forsvarer Stian Paulsen til NRK.

Bekymringsmelding
Politiet fikk en bekymringsmelding fra et familiemedlem av kvinnen rundt klokken 18 lørdag kveld, da vedkommende ikke hadde fått kontakt med henne over en viss periode.
Politiet rykket ut til adressen i Sortland for å gjøre en velferdssjekk rundt klokken 19 samme kveld. Da de kom til stedet, ble de møtt av en mann som ga dem informasjon om at kvinnen var død.

Når kvinnen avgikk med døden er ennå ikke kjent for politiet.

annonse

– Hva som har forårsaket dødsfallet vil videre etterforskning kunne avdekke, sier Hammer.

Obduksjon
Kvinnen vil bli obdusert mandag. Den siktede vil bli begjært varetektsfengslet samme dag. Begge personene er kjent for politiet fra før. De tilhørte et rusmiljø, ifølge politiet.
Politiet iverksatte etterforskning lørdag kveld. Etterforskere og krimteknikere er sendt fra Bodø for å bistå lensmannskontoret på Sortland. Politiet gjennomfører kriminaltekniske undersøker på stedet og rundspørringer i området søndag kveld.

(©NTB)

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474