- Resett - https://resett.no -

Transperson raserer butikk og skjeller ut medarbeider, etter å ha blitt kalt «sir»

En såkalt transkvinne med svært maskulin kroppsbygning skapte nylig oppstandelse ved en GameStop i Albuquerque i New Mexico, USA, etter å ha blitt adressert som «sir», av den mannlige butikkansatte og en av de andre kundene. En video av hendelsen er lagt ut på YouTube. [1] 

Disputten begynte da butikkmedarbeideren kalte den handlende transpersonen «sir». Transpersonen reagerte med å heve stemmen og skjelle ut medarbeideren for å ha brukt «feil pronomen». Medarbeideren ba gjentatte ganger om unnskyldning. 

– Jeg vil ikke ha tilgodelapp, du skal gi meg mine jævla penger tilbake, skriker transpersonen i videoen.

annonse

En kvinnelig kunde forsøkte å gripe inn etterhvert som situasjonen eskalerte. Hun sa at hun ville ringe politiet dersom situasjonen ikke roet seg ned. Også hun kom til skade for å kalle transpersonen «sir». Dette gjorde transpersonen enda sintere, og vedkommende insisterte på å bli kalte «ma’am».

– Morap*****, ta det utenfor om du vil kalle meg sir igjen. Jeg vil vise deg en jævla sir.

Deretter veltet den handlende transpersonen en reol med leker i et raseriutbrudd, og ba om selskapets organisassjonsnummer, for å senere kunne sende inn en klage på ha blitt «feilkjønnet», og marsjerte deretter ut.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474