Fyrverkeri Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken
 • 2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Det var en nesten umulig oppgave, trodde vi. Da kun 24 timer gjensto av 2018, manglet vi 430 personer på å komme over 2000 medlemmer før det nye året begynte. Men vi ga dere utfordringen, og utpå formiddagen forsto vi at det kunne la seg gjøre. Med 7 timer igjen manglet vi bare 81 medlemmer.

Og de kom i løpet av kveldstimene inn i nyttårsaften. Da klokken slo 23.59 hadde Ytringsfrihetsforbundet (YFO) fått 2158 medlemmer totalt. 1740 av disse er ordinære medlemmer, og 418 er støttemedlemmer.

Det vil si at hele 588 personer meldte seg inn i løpet av årets siste dag. Og YFO ble lansert så sent som 2. juledag.

Les også: Ytringsfrihetsforbundet handler om beskyttelse av retten til realisme og sunn fornuft

Det er intet mindre enn fantastisk. Vi takker alle som har meldt seg inn så langt!

Nå begynner arbeidet med å forme videre på et livssynssamfunn med reell kraft til å påvirke i den retning medlemmene ønsker.

Nye innmeldinger kan foretas her.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]