Illustrasjonsbilde. /Courtesy of Riotur/Handout via REUTERS
annonse

Vi har holdt dere løpende oppdatert på hvor mye som kom inn til Resett etter oppfordringen vår 3. desember om å donere en julegave. Og som vi har skrevet, responsen har vært langt over vår forventning. 

annonse

Det har stadig vært ytret forhåpninger og forventninger fra våre motstandere i offentligheten på at Resett ville gå dukken på grunn av manglende økonomisk bærekraft. Allerede høsten 2017 begynte Twitter-venstre å glede seg til det var kroken på døra. Denne «rasist-bloggen» kunne umulig vare.

annonse
Reklame fra Resett butikken

De gjorde også sitt til å prøve å skremme vekk annonsører, og de hengte ut aksjonærene. Alt for å strupe et mediemangfold og meninger og nyheter kontrært til deres eget pressestøttede monopol.

Men Resett består, og vi klatret opp til det 9. mest delte nettsiden på sosiale medier i 2018.

Men altså, donasjonene. Tallene for desember er nå inne, og de er en rakettsalve verdig.

annonse
annonse

Dere lesere donerte til sammen 670.000 kroner i årets 31 siste dager. Det er opp fra 225.000 i november måned. Vi er helt fantastisk takknemlige!

Før første gang fikk Resett inn mer i løpet av en måned enn vi hadde i utgifter. Tusen, tusen takk!

Vi skal love å bruke pengene på en fornuftig måte. Det er mye ugjort, både på egen journalistikk og på spissede meningsmålinger de etablerte mediene ikke vil ha utført.

annonse
Reklame

Men det sagt, ikke glem oss. Vi trenger din hjelp i fremtiden også!

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.