- Resett - https://resett.no -

Muslimsk kongresskvinne med trøblete start, ønsker å stille «jævelen» Trump for riksrett

Rashida Tlaib er det første kongressmedlemmet som sverger ved Koranen. Nå er hun i trøbbel etter at hun angrep president Donald Trump kun timer etter sin innsettelse i kongressen.

Kort tid etter at muslimske demokraten Rashida Tlaib ble insatt i kongressen som en av to muslimske kvinner, lovet hun å gå etter president Donald Trump.

På et samlingssted etter sin insettelse tok hun mikrofonen og talte til en gruppe personer som skal ha vært tilhengere av Demokratene. Tlaib gikk deretter til verbalt angrep på den amerikanske presidenten og sa hun ville kjempe for å stille han for riksrett, melder Daily Caller. [1]

annonse

– Mobbere vinner ikke. Vi skal stille jævelen for riksrett, sa hun til full jubel blant de fremøtte.

Rashida Tlaib er den første palestinsk-amerikanske politikeren Kongressen. Hun representerer Demokratene for delstaten Michigan. Hun regner seg som sosialist og er muslim.

annonse

Videoen av kongresskvinnen blir nå delt hyppig på sosiale medier.

– Ny muslimsk kongresskvinne har et like avskyelig språk som en full sjømann i det hun sier at Demokratene skal stille jævelen Trump for riksrett, skriver Mark Dice på Twitter.

I Norge har flere norske aviser hyllet kvinnene med multikulturell bakgrunn som har tatt plass i den amerikanske kongressen. Også norske politikere har gledet seg.

– Oppløftende dag å være i USA: Kvinnelig speaker, rekordmange kvinner & LHBT i kongressen. Noen fantastiske kvinner, inkludert første palestinsk-amerikanske(som tok eden med handa på koranen) & moren til Jordan Davies (som ble skutt og drept) og som kjemper for bedre våpenlover, skrev den tidligere AUF-lederen Eskil Pedersen på Twitter.

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474