- Resett - https://resett.no -

Kvinne brakk nesen på sexforbryter, tiltales for vold

Nyttårsaften ble en 21 år gammel sveitsisk kvinne etter sigende overfalt og seksuelt trakassert av en afghansk innvandrer under nyttårsfesten foran rådhuset i den østerrikske hovedstaden Wien. Men hun var ikke en kvinne som godtok trakasseringen uten å forsvare seg. Hun smelte til afghaneren så han brakk nesen. Nå er hun tiltalt for voldsbruk, skriver den engelske avisen Daily Mail [1].

Etter at nyheten om tiltalen mot henne ble offentliggjort har en velstående sveitsisk forretningsmann tilbudt seg å betale bøtene hennes, skriver avisen. Tidligere parlamentsmedlem for det konservative sveitsiske folkepartiet (SVP), Christoph Blocher, er en av mange som forsvarer handlingene til den 21 år gamle kvinnen.

Blocher er en industrileder og en innflytelsesrik figur i sveitsisk politikk til tross for sin pensjon «Hvis kvinnen blir straffet, vil jeg gjerne betale bøtene», sier han ifølge Daily Mail. Han legger til: «Hvordan skal en kvinne forsvare seg ellers hvis det ikke er tillatt?» Blocher innrømmet at han ville ha reagert på samme måte hvis noen eksempelvis hadde forsøkt å stjele lommeboken hans.

annonse

Lokale medier skriver ifølge Daily Mail at den 20-årige afghansk mistenkte var en del av en innvandrergjeng som angrep kvinner i mengden under nyttårsfeiringen.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474