- Resett - https://resett.no -

30 år gammel somalisk mor tiltalt for barnemishandling i Danmark

En liten jente ble under tre års tid utsatt for ubeskrivelige redsler og mishandling av sin egen mor. Det reises nå krav om at moren, som er fra Somalia, skal utvises fra Danmark.

Den somaliske kvinnen er tiltalt for å ha mishandlet datteren sin, blant annet ved å smøre chili i jentas ansikt og øyne, ved å skole jentas håndledd med kokende vann, og ved å skjære henne i armene med hårnåler. Dette rapporterer [1] Ekstra Bladet.

Dette fremgår av tiltalen mot den 30 år gamle somaliske kvinnen, som blir stilt for retten i Svendborg senere denne måneden. Selv nekter kvinnen straffskyld. Påtalemyndigheten krever at kvinnen utvises, dersom retten finner henne skyldig.

annonse

Ifølge tiltalen begynte mishandlingen i april 2015, da datteren var syv år gammel. Det hevdes at jenta i dag er 11 år gammel, men det finnes anselig tvil rundt om dette faktisk er korrekt.

Det fremkommer videre i tiltalen at jenta ble slått adskillige ganger, både med knyttet og flat håns. Moren sørget for at datteren ikke kunne skrike ved å tape for jentas munn, eller ved å tvinge en klut inn i munnhulen hennes. 

Ved et tilfelle ble den unge jenta holdt fast mot gulvet, mens moren, som satt oppå henne, slo henne med en tresleiv. Ved et annet tilfelles satte moren seg oppå barnet, og tok grep om halsen på den lille jenta slik at hun ikke fikk puste.

En annen gang ble jenta bundet på hender og føtter i sengen, og slått med fast hånd. Ved to episoder smurte moren chili eller væske inneholdende chili i datterens ansikt. Jenta har også blitt behandlet for brannsår, etter å ha blitt skoldet av moren. 

annonse
[2]

Etter en siste voldsepisode i november i fjor ble moren til slutt arrestert. Over to dager i november skal 30-åringen ha pint datteren sin ved å skjære jenta i armene med hårnåler. Denne mishandlingen etterlot seg flere enn 20 arr på hver arm. 

Rettssaken kjøres fra 16. til 21. januar.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826