- Resett - https://resett.no -

Norge som suveren nasjon er under angrep

EØS-avtalen, verdens beste handelsavtale sa statsministeren freidig under talen sin på NHOs årsmøte forleden [1], en glatt påstand uten substans. Jeg utfordrer henne å bevise påstanden.

Men helt bortsett fra det, dette er ikke en handelsavtale slik en politisk og villedende statsminister forsøker å gi inntrykk av. Nei, dette er mest en bevisst tilknytning til EU på en «dynamisk», utspekulert måte, ved gradvis å vikle oss inn i og underlegge oss utopien, et Europas Forente Stater. Til slutt vil det være nær umulig å få «omeletten» tilbake i eggene; deri ligger EU-strategien samt norske og andre globalisters kjøreplan. Erna forsøker seg med en påstand, som jeg påstår løgn. Norge som suveren nasjon er under angrep, det er sannheten.

Det norske folket sa Nei til EU, men maktpolitikerne tok som kjent ikke folkets nei til følge. De ville annerledes, de trodde de visste bedre, men retrospektivt ser vi de tok alvorlig feil, dessverre. Ja-siden stresset oss om det handelsmessige «nødvendige», men mest for å skjule strategien om gradvis å lirke oss inn i EU bakveien. Dette siste var så viktig, at innledningsvis frasa Gro Harem Brundtland oss retten til en gang å sitte ved EU-bordet der bestemmelsene skulle taes, sågar om saker som gjaldt oss selv spesielt.

annonse

Tyskerne og franskmennene og andre brukte mye argumentet «aldri mer krig i vår tid», mens de to landene i virkeligheten like mye sloss for et «hjemmemarked» dominert av dem selv gjennom et stadig utvidet fellesmarked, gjennom B-land. Dersom noen trodde EU et veldedighets prosjekt, må de tro om igjen. Dette er steinhard politikk.

Taktisk forstår jeg Erna, hun må forsvare seg. Heller det enn å medgi  at vi er «svinebundet» av en udemokratisk ordning, som i tillegg er grunnlovstridig. Og ved å snakke positivt, håper hun å slippe å omtale EØS/EUs meget uheldige nedsider – hvorav den verste er regjeringens totalt uforståelige innvandringspolitikk, mye dirigert fra EU. Folket, i motsetning til makt-eliten, kan ikke forsvare seg mot eller flytte fra innvanderere, for vi er jo uten pansrede biler, vakter og diverse statsbetalte sikkerhets-foranstaltninger.

At EØS-avtalen «bærer» norsk velferd, var en annen frekk og freidig påstand fra statsministeren under NHO-middagen. Jeg er fortalt innvandringspolitikken alene koster landet rundt 250 milliarder årlig. Dersom noe «bærer» norsk, forvokst velferd, er det nok olje og gass inntektene. Kanskje statsministeren kan forklare oss dumminger dette mer presist, takk.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474