Diplomatmiddag på Slottet. Frithjof Jacobsen på vei til middagen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

For litt siden kom nyheten om at Frithjof Jacobsen slutter på dagen i VG. Årsaken oppgis ikke i NTBs artikkel om saken. Resett kan imidlertid nå opplyse at Jacobsen begynner i Resett. Han har sett seg lei på alt sex- og kjendisstoffet som VG har dedikerte seg til de siste årene.

annonse

– Jeg har lenge følt jeg ikke kunne stå inne for VGs redaksjonelle linje. Det er bare møl og fjas, og kommentarene vi blir beordret til å skrive, er ren propaganda, sier Jacobsen til Resett.

Han forteller videre at han i lengre tid har skrevet for Resett allerede, under pseudonymet Jacob Frithjofsen.

Det er en lettelse å komme ut av skapet, sier Jacobsen (Frithjofsen).

– Jeg har vel alltid vært litt rasist.

annonse
annonse

Jacobsen forteller at han ønsker å fokusere på problemene ved islam og innvandring spesielt, samt bedrive sjikanøs og tendensiøs mediekritikk slik Resett har perfeksjonert. Han er spesielt glad for all harselasen mot kringkastingssjefen, som Jacobsen omtaler som en «stor tufs».

– Jeg har mye å gjøre bot for og har derfor valgt å jobbe gratis for Resett inntil videre. Dette er en nettavis som Norge virkelig trenger.

Vi takker herr Jacobsen for disse fiktive ord.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.