- Resett - https://resett.no -

19-åring dømt for brutal overfallsvoldtekt i Trondheim

En 19 år gammel mann er dømt til seks år fengsel for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene i Trondheim sentrum.

Hendelsen skjedde 24. oktober.

Den fornærmede kvinnen hadde vært på byen og kom i kontakt med tiltalte utenfor et utested, skriver Adresseavisen [1]. De to kjente ikke hverandre fra før.

annonse

Hun var da sammen med en venninne som kort tid etter dro hjem. Mannen tilbød seg så å følge fornærmede hjem, noe hun takket nei til.

Ifølge dommen grep han da tak i hennes arm og gjorde forsøk på å kysse henne. Han dro henne så inn i en bakgate hvor han holdt henne fast mot en vegg, slo henne gjentatte ganger og kalte henne skjellsord.

Videre la han hånden over munnen hennes, og voldtok henne, heter det i dommen.

annonse
[2]

Voldtekten ble stoppet av en drosjesjåfør som hørte skrik fra kvinnen. Han løp til stedet og la mannen i gata. Andre kom også til og fikk kontaktet politiet.

19-åringen nektet straffskyld, men i dommen kommer det fram at tingretten overhodet ikke er i tvil om at han skaffet seg den seksuelle omgangen med kvinnen ved massiv vold kombinert med truende atferd, skriver avisa.

I tillegg til fengsel er han dømt til å betale kvinnen 150.000 kroner i oppreisning.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474