- Resett - https://resett.no -

Solskjær lanserer Pogba som mulig United-kaptein

José Mourinho avskrev i september i fjor Paul Pogba som kapteinsmateriale i Manchester United. Den vurderingen støtter ikke Ole Gunnar Solskjær.

Foran fredagens FA-cupmøte med Arsenal er kristiansunderen klar på at Pogba har kvalitetene som skal til for å bære kapteinsbindet for Old Trafford-klubben.

Dermed er han åpenbart sterkt uenig med sin forgjenger José Mourinho, som i fjor høst gjorde det krystallklart at Pogba aldri kom til å være kaptein for United igjen.

annonse

– Jeg kjenner gutten godt fra før, og han er en ledertype, sier Solskjær foran det viktige FA-cupmøtet med Arsenal.

– Han er en type som påvirker folk. Han bryr seg og ønsker å oppnå suksess. Samtidig vet han at han ikke kan klare det på egen hånd. Dette er et lagspill, fortsetter kristiansunderen.

Ledertype

Portugiseren uttalelse kom bare dager etter at han skal ha havnet i krangel med Pogba om taktiske disposisjoner.

annonse

Etter at Ole Gunnar Solskjær overtok som midlertidig United-manager 19. desember i fjor, har Pogba framstått som en ny spiller. Fem mål på seks kamper er fasiten.

Selv om han ser Pogbas lederkvaliteter, understreker Solskjær at han er godt fornøyd med det nåværende kapteinsteamet i klubben. Det består av Ashley Young og Antonio Valencia.

Avviser kritikk

Pogba har fått mye kritikk, blant annet for måten han bruker sosiale medier på. Det bekymrer ikke sjefen.

– Det er en del av den epoken vi lever i. Det er sånn samfunnet er, og det er dette ungdommen er vant til. Det samme gjelder ikke meg, sier Solskjær.

Han understreker at klubben har visse regler for bruk av sosiale medier, men at de handler om bruk av sunn fornuft.

Den midlertidige-manageren hevder for øvrig at han ikke har noen umiddelbare planer om å gi Pogba kapteinsbindet i klubben, og sier rollen noen ganger tillegges for mye betydning. At han anser franskmannen som et alternativ, er samtidig åpenbart.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474