- Resett - https://resett.no -

Franskmenn flest mener Le Pen ville ha gjort en bedre jobb i innvandringspolitikken enn Macron

En majoritet av det franske folk mener at Marine Le Pen ville ha gjort en bedre jobb på innvandringsområdet enn president Macron, ifølge en ny måling.

Marine Le Pen leder det franske nasjonalkonservative høyrepartiet Rassemblement National, og var president Emmanuel Macrons motkandidat i den andre runden av det forrige franke presidentvalget.

Emmanuel Macron stakk av med seieren. Men til tross for at han ble valgt som landets statsoverhode, mener det franske folk at Marine Le Pen ville ha gjort en bedre jobb på innvandringsområdet. Dette fremgår av en ny studie av Elabe, som ble publisert onsdag.

annonse
[1]

I studien ble deltagerne spurt om de mente Marine Le Pen eller Emmanuel Macron ville ha gjort en bedre jobb i en rekke viktige spørsmål. Dette rapporterer [2] BFMTV. 

54 prosent av de spurte mente at Le Pen ville ført en bedre politikk på innvandringsområdet, og at hun ville ha håndtert den illegale migrasjonen bedre. 52 prosent mente også at Le Pen ville ha gjort en bedre jobb når det gjelder å håndtere kriminalitet og lovløshet.

Les også: Le Pen er nå mer populær enn president Macron i Frankrike [3]

annonse
[4]

«Masseinnvandringens verden»

Resultatene kommer etter at Macron tidligere denne uken kom med en svært kontroversiell proklamasjon [5].

– Vi lever i masseinnvandringens verden. Jeg tror ikke i det hele tatt på menneskene som bygger murer, fordi murer virker ikke, sa Macron under et folkemøte i Essonne, like sør for Paris.

Le Pen tapte imidlertid knapt for Macron når det kommer til håndteringen av terror, i denne meningsmålingen.

48 prosent tror at Le Pen ville ha gjort den beste jobben med å forhindre og bekjempe terror. 51 prosent mener derimot at masseinnvandringsentusiasten Macron ville ha gjort dette best.

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474