Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen, Sjefredaktørene Gard Steiro i VG og John Arne Markussen i Dagbladet. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
annonse

Vold, drap, innvandrergjenger som truer både ungdom og eldre, er blitt daglige nyhetsinnslag nå. Oslo er blitt en delt by, i stadig flere områder er ikke-vestlige i flertall. De bringer ikke med seg en kultur og tradisjoner som er berikende for nordmenn. Det gjør livet verre. Samtidig kneler offentlige institusjoner under de ekstra byrdene.

Folk forstår ikke norsk, barna deres trenger spesialundervisning. Oppdragelsen gjøres med vold, jentene blir holdt inne eller slippes utendørs kun med hijab. Institusjoner tilpasser seg og kutter svinekjøtt fra menyen.

Alt dette er Norge og nordmenn uforberedt på. Utdanningssystemet vårt er preget av en underlige naivitet til livets realiteter. Bare vi er snille, går alt bra. Ikke ta igjen. Det er synd på de som er kommet. Ta det onde med det gode.

annonse

Slik holder også politikere og media på. Og deres «store» sak er å bekjempe CO2-utslipp, som (tilfeldigvis) er et produkt av olje- og gassnæringen som har gjort Norge rikt. Vi spises altså opp i begge ender.

Norge har prioritert feil, vi tenker galt. Klarer ikke å samle oss om en fornuftig respons. Det er bare en fortsatt olje- og gassektor, koblet med initiativrike forretningsfolk langs kysten og et akkumulert oljefond, som holder misnøyen i sjakk. Vi bruker 250 milliarder i året på å smøre systemet og innbille folk at dette er bærekraftig. I Frankrike, derimot, hvor situasjonen finansielt er en annen, protesterer folk. Og populistiske partier vinner frem i Europa og USA, det er de som snakker ærlig om det som skjer.

Vi i Resett prøver å være en motkraft til  det virkelighetsbildet som etablissementet tegner. Etter beste evne dekker vi de sakene andre unnlater, eller vi peker på gammelmedienes tendensiøse fremstillinger. Folk som ellers ikke kommer til orde, henvender seg til oss, og vi lar dem komme på trykk, anonymt eller under fullt navn. Og kommentarfeltet holder vi åpent, som snart de eneste i dette land.

annonse

Jeg driver rovdrift på våre få ansatte og tilknyttede frilansere. De er «på» nesten døgnet rundt. Det er en fantastisk fin gjeng. De har brent broer til andre jobber. Det er Resett eller ingen ting. Aksjonærene henges ut av Twitter-venstre, «kunstnere» oppsøker og filmer våre hjem, og annonsører kontaktes for å kutte oss ut. Det er klart slik det står nå at det er leserne som må holde oss i live.

Vi holder kostnadene på et minimum, uten fancy lokaler. Og vi har ikke sett oss råd til annet en hyllevare som nettside/publiseringsløsning og har ingen app. Og slikt skulle vi gjerne hatt. Noen her jobber 200 % (og mer) til en under normal lønn. Likevel brenner vi 23.000 kr. om dagen.

Dette må dekkes inn, som et minimum. Jeg må derfor be dere om å ikke glemme å støtte Resett økonomisk. Vi vet at dere kan, noe desember måned viste.

Det var over 500.000 unike lesere/brukere innom Resett i januar. Vi var 6. mest delte nettsted på sosiale medier. Foran Aftenposten med sine 180 journalister.

Hadde samtlige månedlige brukere betalt 1,50 kr. hver i måneden, hadde det vært nok for å holde skuta flytende. Men det er erfaringsmessig noen ansvarsfulle ildsjeler som drar det økonomiske i gang. Som er villige til å betale det hva det koster å holde fornuften ved like i dette land. Vi aner at det nettopp er dere som trår til igjen. Men bli en av dem..

annonse

Den største forutsigbarheten får vi selvsagt gjennom faste trekk. Det kan gjøres på flere måter, som dere ser i det gule feltet under denne artikkelen. Vi har også fått en ny løsning over SMS. Ved å sende “Resett fast” til nummer 2474 blir man trukket kr. 59 per måned.

Vårt kontonummer er 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526

Hjelp oss å komme break-even før høsten setter i gang! Vi vil nødig måtte overlate dere i hendene på gammelmediene igjen..

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse