- Resett - https://resett.no -

Vi er ikke et stykke tørt ved

Sigrid Bonde Tusvik våger ikke kritisere de religiøse fanatikere i Islam. Men å kritisere kristendommen medfører ingen risiko.

Derfor går hun amok mot oss som skriver hos Resett. Vi «lever i sluket og har svekkede sjelsevner [1]».

Men Bonde Tusvik: Du bør vite at i Norge er det mange mennesker som er meget glad i Sylvi Listhaug.

annonse

Jeg som muslim har lært meg selv å tåle, akseptere, lytte, forstå, og respektere andre som ikke deler mitt syn på islam. Jeg fant ut at det heter «ulike meninger». Og ja, da jeg kom til Norge var jeg veldig redd. Jeg innså fort at jeg rett og slett måtte tolerere det nye samfunnets lover og systemer.

Les også: Hvorfor tror du at vi hater deg, Sigrid? [2]

Om jeg ikke gjør det kommer jeg aldri til å fungere normalt, det betyr konflikt og kaos og en evig håpløs kamp jeg aldri kommer til å vinne. Jeg forsto med en gang at religiøse muslimske ledere allerede hadde hjernevasket norske politikere, og at verden ikke lenger er et trygt sted å være. Hverken der jeg kommer fra, eller her i Norge.

annonse
[3]

Fra jeg var 15-16 år gammel har jeg kjempet for rettferdighet, frihet og retten til å være seg selv – både for meg selv og for andre. Denne kampen har kostet meg dyrt, og nå må jeg gjennom den samme kampen her i Norge.

Jeg må skuffe deg, Bonde Tusvik. Norske medier stenger meg og andre ute, fordi vi kritiserer islam, peker på konflikten mellom sjiamuslimar og sunnimuslimer, avslører falske nyheter om islam, og setter søkelyset på historien og ritualene.

Ytringsfrihet

Resett ga slike som meg ytringsfrihet, muligheten til å si det vi mener, og vi er takknemlige for at vi fikk sjansen til å markere oss i Norges mørke, politiske verden. Vi finner oss ikke i at norske politikere dekker over våre ansikt med deres hellige slør.

Religiøse muslimske ledere vil kneble våre stemmer, og norske politikere vet det veldig godt. Men vi skal fortsette vår marsj mot friheten, uansett politisk klima. I et demokratisk samfunn må ytringsfriheten gjelde for alle, selv om man ytrer ubehagelige sannheter. Ingen politikere eller trusler kan nekte oss retten til å ytre våre meninger.

Vi lærte oss å være fryktløse, vi vet hvordan det føles å være uten flokk og territorium. Vi er ikke imot menneskers tro og teorier, men det må være en grense når det gjelder juks i religionens navn. Det er det vi slåss for, vi nekter å la oss styre av overtro og besteforeldrenes religiøse ideer og tanker.

annonse

Les ogsåYtringsfriheten – demokratiets hellige gral [4]

Folk som skriver i Resett «bor i sluket» og har «svekkede evner». Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne: Jeg er en av de som skriver i Resett. En som bor i sluket og har svekkende evner. Kanskje fordi jeg ikke klarte å motvirke maurernes urettferdighet, klarte ikke å takle elendighet i islam navn, klarer ikke å leve gjennom to kriger og tre borgerkriger, tortur og mishandling.

Jeg oppfordrer dere til å bruke deres kjendisstatus til å kjempe for muslimske kvinners rettigheter. Hva med å bruke deres plattform til å jobbe mot hijab på småjenter? Eller kunne dere strekke dere til å protestere mot at homofile blir drept i islams navn?

Meld deg inn i Ytringsfrihetsforbundet [5] (YFO)

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474