En mann er død etter å ha blitt knivstukket ved Circle K ved Danmarksplass fredag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Slagsmålet og drapet som ble begått på Danmarksplass fredag kveld er dokumentert på video i følge politiet i Bergen.

annonse

Politiet bekrefter under en pressekonferanse i dag lørdag at en person født i 1990 er død etter å ha blitt stukket flere ganger med kniv i overkroppen.  Drapet er dokumentert med bilde og videobevis.

– Filmen viser hendelsen så tydelig at vi kan sikte en person for drap, bekrefter politiadvokat Trond Eide, politiadvokat i Vest politidistrikt, til Bergensavisen.

Til sammen er 10 personer arrestert og en av disse er foreløpig siktet for drap. Politiet sier at også flere kan bli siktet i saken. Politiet bekrefter at alle de arresterte er norske statsborgere med utenlandsk opphav.

Politiet ransaker nå flere adresser i Bergen i forbindelse med etterforskningen.  Politiet gjør oppmerksom på at de ennå er tidlig i etterforskningfasen og at de etterlyser eventuelle vitner til hendelsene i forbindelse med slagsmålet og drapet.  Politiet ber om at disse ringer 977 42 718.

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.