USAs tidligere utenriksminister, senator og førstedame Hillary Rodham Clinton på Handelshøyskolen BI som hovedtaler under en internasjonal konferanse om kvinners deltakelse i arbeidslivet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

I dag har jeg lidd meg gjennom en direktesendt samtale (TV 2) mellom en litt hjelpeløs norsk komikerdiplomat (Eirik Bergesen) og tidligere presidentfrue, senator, utenriksminister, presidentkandidat og epostsletter Hillary Clinton.

Hun var invitert av Handelshøyskolen BI til gud vet hvilket honorar for å bli intervjuet om likestilling.

Og hva i alle dager skulle noen som vi har hørt snakke i time etter time og i år etter år og som har levd et liv fullstendig avsondret fra alle normale mennesker ha å si om et slikt tema?

annonse

Ja, svaret er som du kan forvente: Ingenting engasjerende eller interessant overhodet. Vi fikk kun politisk korrekte selvfølgeligheter, ordgyteri og beskrivelser lite relevante for norske forhold.

Hillary Clinton er så til de grader et relikvie fra fortiden. Norge har allerede brukt mer enn 640 millioner kroner på hennes og hennes manns Clinton Foundation, slik at de kunne berike seg selv og sine venner. Vi er rett og slett lurt for våre skattepenger, og det av de samme menneskene som tok i mot hennes og satte i salen, med tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre i spissen.

Les også: Clinton-stiftelsen granskes for skattejuks

annonse

Hillary Clintons besøk og den oppmerksomhet hun får her i Norge er rett og slett en fornærmelse og en provokasjon.

At Norge fortsatt logrer for den damen og lar henne fremstå som en stjerne etter alle skandalene hun har vært involvert i og de pengene hun har snytt oss for, er rett og slett pinlig for oss alle som nasjon.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon