USAs tidligere utenriksminister, senator og førstedame Hillary Rodham Clinton på Handelshøyskolen BI som hovedtaler under en internasjonal konferanse om kvinners deltakelse i arbeidslivet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

I dag har jeg lidd meg gjennom en direktesendt samtale (TV 2) mellom en litt hjelpeløs norsk komikerdiplomat (Eirik Bergesen) og tidligere presidentfrue, senator, utenriksminister, presidentkandidat og epostsletter Hillary Clinton.

annonse

Hun var invitert av Handelshøyskolen BI til gud vet hvilket honorar for å bli intervjuet om likestilling.

annonse

Og hva i alle dager skulle noen som vi har hørt snakke i time etter time og i år etter år og som har levd et liv fullstendig avsondret fra alle normale mennesker ha å si om et slikt tema?

Ja, svaret er som du kan forvente: Ingenting engasjerende eller interessant overhodet. Vi fikk kun politisk korrekte selvfølgeligheter, ordgyteri og beskrivelser lite relevante for norske forhold.

Hillary Clinton er så til de grader et relikvie fra fortiden. Norge har allerede brukt mer enn 640 millioner kroner på hennes og hennes manns Clinton Foundation, slik at de kunne berike seg selv og sine venner. Vi er rett og slett lurt for våre skattepenger, og det av de samme menneskene som tok i mot hennes og satte i salen, med tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre i spissen.

annonse
annonse

Les også: Clinton-stiftelsen granskes for skattejuks

Hillary Clintons besøk og den oppmerksomhet hun får her i Norge er rett og slett en fornærmelse og en provokasjon.

At Norge fortsatt logrer for den damen og lar henne fremstå som en stjerne etter alle skandalene hun har vært involvert i og de pengene hun har snytt oss for, er rett og slett pinlig for oss alle som nasjon.

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.