- Resett - https://resett.no -

Resett større enn alle Amedia-aviser med unntak av Nettavisen, sier redaktør

Redaktør for Journalisten [1] mener at Helge Lurås og Resett bedriver «utskjelling på kommentarplass som forretningsidé».

Bakgrunnen er en sak om Harald Klungtveit [2], som «kombinerte en voldsom utskjelling av Filter Nyheter med en oppfordring til leserne om å bidra med mer penger».

Som redaktøren skriver: «Det er fint å ha en fiende når troppene skal samles».

annonse

Redaktør Aarli-Grøndalen skriver videre

– Det er fascinerende å se hvor opptatt man i Resett er av «venstreradikale» Klungtveit. Nå kan man kanskje si at Filter Nyheter-redaktøren er over gjennomsnittet opptatt av Resett også, men en vesentlig forskjell er at Resett presenterer et veldig tydelig fiendebilde.

Les også: Klungtveit: – Resett er en rennestein [3]

annonse

Lesertall

Men så tar saken en ny vending. For Aarli-Grøndalen begynner plutselig å fokusere på at Resett er så store. Han påpeker:

– Ifølge Similarweb hadde Resett 2,7 millioner besøk («visits») i februar. 

Han har regnet seg frem til at det er mer enn Dagsavisen og skriver også at Resett er større enn alle medier fra Amedia enn Nettavisen.

– Jeg tror vi nå må innse at de såkalte alternative mediene ikke lenger er små nisjenettsteder for spesielt interesserte. 

Siden Filter Nyheter [4] bare hadde 75.000 besøk forrige måned mot Resetts 2,7 millioner, mener redaktøren at det må gå an å diskutere hvem som egentlig er «underdog».

Så kan man spørre seg: Er det Resett som plutselig har blitt Main Stream Media?

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474