- Resett - https://resett.no -

Rekdals advokat: – Han stiller på jobb

Kjetil Rekdal står i kamprapporten som trener for Start når laget tar imot Aalesund til serieåpning lørdag.

Rapporten skal foreligge mediene en time før start, og 50 minutter før avspark kom beskjeden: Kjetil Rekdal står oppført som trener.

Johannes Tor Hardarsson og Andreas Jensen er registrert som assistent-trenere. Rekdal var ikke å se på matta under oppvarmingen, men det er imidlertid normalt.

annonse

Rekdal var i et møte med Start-ledelsen et par timer før kampen. Ifølge Fædrelandsvennen handlet møtet om å komme til enighet om en et sluttvederlag, og at Start vil kvitte seg med ham som trener.

Rekdal og hans advokat skal ha kommet med krav som Start-ledelsen ikke kunne gå med på.

I garderboen

Derfor gikk Rekdal ut av møtet og dukket opp i garderoben med taktikk-tavlen en drøy time før lørdagens kamp mot Aalesund, ifølge Fædrelandsvennens fotograf.

annonse

Medier som ikke er rettighetshaver ble kastet ut av anlegget, men Fædrelandsvennen filmet garderobedøren til Start gjennom vinduet ute fra garasjen.

Det har vært en merkelig situasjon som har pågått i dagene siden Start-ledelsen fritok Rekdal fra sine arbeidsoppgaver etter at det var opprettet personalsak mot 50-åringen torsdag. Rekdals advokat Erik Flågan har stått på sitt og sagt at Rekdal kommer til å lede laget.

– Ingen rett

– IK Start kan ikke nekte Kjetil Rekdal å stille til jobb når Start innleder sesongen hjemme mot Aalesund lørdag ettermiddag, mener Flågan.

«Styringsretten gir ingen rett til å nekte arbeidstaker å gå på jobb. IK Start har ikke presentert et gyldig grunnlag, og Kjetil Rekdal leder Starts kamp mot Aalesund i dag», fastholdt han i en pressemelding lørdag formiddag.

Fredag kveld sto Start på sin avgjørelse om at de ikke ville tillate at Rekdal gjenopptok sine arbeidsoppgaver og leder klubben i lørdagens seriestart.

Kampen mot Aalesund starter 15.30.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse