- Resett - https://resett.no -

Glatte veier på Vestlandet

Det er glatte veier og vanskelige kjøreforhold flere steder på Vestlandet søndag morgen.

Politiet i Sørvest melder om flere trafikkuhell og utforkjøringer på E 39 sørover fra Åsen mot Sandnes, uten at det er snakk om personskader.

Det er mange meldinger om svært glatte veier og vanskelige kjøreforhold på E 39 i Stavanger og Sandnes, ifølge politiet. Særlig på av- og påkjøring til E 39 er det svært glatt.

annonse

Også på riksvei 555 ved Bergen meldes det om svært glatt vei. Vest for Damsgårdstunnelen snurret en bil rundt og endte utenfor veien, og en kvinne og et barn ble kjørt til legevakt for sjekk.

På Øvre Kråkenes er det meldt om meget glatt vei, og flere busser og biler står fast. Ifølge Veitrafikksentralen er veien stengt i påvente av strøbil.

På grunn av dårlig vær i fjellet i Sør-Norge og stengningen av Gudvangatunnelen etter brann er det søndag bare E 134 Haukelifjell og riksvei 15 over Strynefjellet som er åpne mellom øst og vest. På flere andre fjelloverganger er det kolonnekjøring.

annonse

Søndag morgen var det kolonnekjøring på Hardangervidda og Vikafjellet, men Hardangervidda ble midlertidig stengt da en kolonne kjørte seg fast.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474