- Resett - https://resett.no -

Stefan Löfven vil innføre sanksjoner mot EU-land som ikke vil åpne opp for masseinnvandring

EU-land som ikke åpner sine grenser for ikke-vestlige innvandrere skal møtes med sanksjoner. Det mener Sveriges statsminister Stefan Löfven.

Ifølge svenskenes statsminister er det helt uakseptabelt at EU-land som Polen og Ungarn nekter å ta imot vilkårlige migranter. Löfven mener nemlig at EU-landene har et felles «ansvar» for innvandrere som har tatt seg til Europa på ulovlig eller irregulært vis.

Obligatorisk omfordeling

annonse

Nå går han i bresjen for å innføre sanksjoner mot EU-stater som ikke ønsker å åpne sine grenser for storstilt migrasjon. Det rapporterer [1] Dagens Nyheter. 

Den svenske regjeringen har lenge drevet på for å innføre en obligatorisk omfordeling av migranter i EU. En rekke medlemsstater har imidlertid motsatt seg det. Dette tar ikke motet fra statsminister Löfven. Han vil innføre obligatorisk masseinnvandring i unionen.

Les også: EU-kommisjonen: EU må begrense medlemsstatenes suverenitet for å stanse «populismen» [2]

annonse

Sanksjoner

På spørsmål fra Dagens Nyheter om han kan tenke seg å innføre sanksjoner mot innvandringskritiske regjeringer, svarer Löfven følgende:

– Ja, det er jeg rede til å gjøre. For et sted må vi lande i å ta ansvar i felleskap, det kan ikke være en eller to eller tre land som lander i å ta ansvar i felleskap, det må vi hjelpe hverandre med.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474