- Resett - https://resett.no -

Statssekretær kaster seg på Resett-sabotasjen og oppfordrer til annonsør-boikott. – Hva i all verden er det du driver med!?

De siste dagene har en gjeng venstreorienterte aktivister hengt ut selskaper som annonserer hos Resett. Nå har statssekretær Sveinung Rotevatn (V) seg på.

I forrige uke ble det kjent gjennom kommentarfeltet til Resett [1] at det finnes enkelte, innbitte Resett-sabotører i sosiale medier.

Disqus-profilen «Frank Andreassen» skrøt at han var en av de som brukte fritiden til å kontakte firmaer som har annonser vist hos Resett.

annonse

– Vi er mange som varsler forskjellige firmaer som annonserer på Resett. Mange vet ikke om at de annonserer der og blir forbannet når de får beskjed om det. Senest forrige uke ga jeg beskjed til tre annonsører som lovte å ta grep, skrev sabotøren.

Nå har også den sentrale Venstrepolitikeren Sveinung Rotevatn bestemt seg for å være med på sabotasjelaget. Han er også statssekretær i Klima- og miljødepartementet.

annonse

I en Twitter-melding har han startet sin egen kampanje, ved å navngi to firmaer som har fått sine annonser vist hos Resett.

– Hvorfor dukker annonsene deres opp på Resett, (Firma) og (Firma)? Dette er virkelig ikke noe å støtte (indirekte) opp om, skriver han.

– Antidemokratisk!

I kommentarfeltet reageres det med sinne.

– Hvorfor liker du ikke @Resett [2] Sveinung? Synes du reklame i ekstremistavisa Klassekampen, forkjempere for verdens blodigste isme, er bedre? Eller til og med statsstøtte for langt mer enn andre inntekter? Bør Resett få samme statsbehandling? Du er skremmende i maktposisjon, skriver en person.

En annen er skremt over Rotevatns Resett-sabotasje, og håper for hans egen skyld at kontoen er hacket.

– Håper kontoen din er hacket. Hvis ikke er du i feil parti.

annonse

– Hva i all verden er det du driver med!? En statsekretær som fronter antidemokratiske aksjoner, spør en annen.

Rotevatn rettferdiggjør annonsesabotasjen med at han mener Resett driver «rage baiting», og legger til at han er klar for å også henge ut aktører som annonserer på andre nettsider.

– Dersom seriøse bedrifter drev og reklamerte på Steigan.no [3], hadde jeg nok sagt fra til dem også, for å si det slik, skrev han i et svar.

 

Annonsesabotasjen truer Resetts arbeid. Du som er fast leser kan hjelpe ved å tegne medlemsskap, eller bidra med økonomisk støtte.

Klikk her for mer informasjon. [5]

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474