- Resett - https://resett.no -

Justisdepartementet avviser demokratenes Mueller-stevning

USAs justisdepartement ønsker ikke å gi demokratene tilgang til en usladdet versjon av Mueller-rapporten etter stevningen fra Representantenes hus.

Demokraten Jerry Nadler, som leder justiskomiteen i Representantenes hus, stevnet USAs justisdepartement med krav om å få både den usladdede versjonen og tilgang til underlagsmaterialet innen 1. mai.

– Nadlers stevning er forhastet og unødvendig. Departementet vil fortsette å jobbe med Kongressen og imøtekomme legitime forespørsler i tråd med loven, sier talsperson Kerri Kupec i justisdepartementet.

annonse

Muellers 448 sider lange rapporten slår fast at Russland forsøkte å påvirke valgutfallet i president Donald Trumps favør, men konkluderer med at det ikke foreligger beviser for at Trump selv eller noen i hans valgkampstab medvirket aktivt til dette.

Rapporten dokumenterer imidlertid ti tilfeller der Trump skal ha forsøkt å hindre etterforskningen av den angivelige kontakten med Russland

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474