- Resett - https://resett.no -

Sterke reaksjoner på politikernes boikottaksjon – De første tusen «Resett-medlemskap» er nå passert

Politikere som bruker flere hundre millioner kroner av skattebetalernes penger på å dele ut pressestøtte hvert år for angivelig å sikre mediemangfold, stikker aktivt kjepper i hjulene for Resett ved å oppfordre firmaer til å boikotte oss som et sted å vise sine annonser.

Sveinung Rotevatn dekker seg nå bak at Resett ikke driver journalistikk, men «kampanjer», og at han derfor altså ikke er ute etter å begrense mediemangfoldet. Hvis han tror at folk flest kjøper den argumentasjonen, viser det hans arroganse.

Les også: Statssekretær kaster seg på Resett-sabotasjen og oppfordrer til annonsør-boikott. – Hva i all verden er det du driver med!? [1]

annonse

Og i Kulturdepartementet, som styrer mediepolitikken, sitter Rotevatns partileder, Trine Skei Grande. Erna Solberg har vi også pillet på nesen, og hun sitter tyst og lar regjeringens representanter legge press på firmaer om å skygge unna Resett. Og den norske stat er en stor kjøper av varer og tjenester, som norske firmaer naturligvis ikke ønsker å legge seg ut med. Prinsippløsheten i norsk politikk blir godt demonstrert i disse dager.

Men de kommer ikke til lykkes. Som Maria Zähler skrev i går: Resett er kommet for å bli [2].

Petter Stordalens Nordic Choice Hotels, NorgesEnergi, Sulland Gruppen [3], BN Bolig, Komplett.no og Jysk har sagt at de boikotter oss. Men andre annonsører ser ut til å holde stand foreløpig. Vi håper de fortsetter med det – og vi tror våre lesere vil legge merke til det på en måte som vil tjene deres omdømme.

annonse

Les også: Karin Andersen (SV) truer Resett-annonsører med boikott, nekter å handle med de som støtter «rasister» [4]

For folk reagerer på disse politiske aksjonene mot oss. De annonsørene som har boikottet oss blir kontaktet og kritisert, og ikke bare av trofaste Resett-lesere.

Og folk har også fulgt oppfordringen fra langfredag [5] om å tegne medlemskap hos Resett [6] for å gi oss den uavhengige finansieringen vi trenger for å unngå å måtte gi etter for press.

Les også: Norske politikere vil stoppe Resett – tegn medlemskap for bekjempe deres sensur [5]

Vi introduserte Resett-medlemskap i slutten av mars [7], og frem til langfredag hadde vi fått ca. 700 medlemskap. Men siden Dagsrevyen hadde innslaget om boikotten [8], og vi selv tryglet dere om hjelp, har det kommer over 300 nye innmeldinger. Vi passerte derfor 1000 medlemskap i morgentimene i dag, påskeaften.

Og det fortsetter å renne inn. Vi skal holde dere oppdatert på hvordan medlemskapstallene utvikler seg i dagene som kommer. Og når 5000 er nådd, skal vi lage fest, der Sveinung Rotevatn er selvskreven gjest.

annonse

Tegn medlemskap [6], og bli en av de som redder Resett fra boikotten som nå er i gang.

Dere finner andre måter å støtte oss på her [9]. Resett Vipps 124526
Vår bankkonto er 1503.94.12826.

Rettelse: I en tidligere versjon kom vi i skade for å skrive at det var BN Bank som hadde boikottet Resett. Det skal være BN Bolig.

Vi beklager.

Tegn abonnement [10] eller støtt oss på andre måter [9] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474