- Resett - https://resett.no -

Tommy Robinson stiller til valg, vil inn i EU-parlamentet

Den velkjente islamkritikeren og selvutnevnte Enemy Of the State Tommy Robinson annonserer at han stiller til valg som representant som uavhengig kandidat, i det nært forestående valget til EU-parlamentet.

Robinson uttaler ifølge Daily Mail [1]:

– De kommer til å lengte tilbake til den tiden når de bare måtte takle Nigel Farage.

annonse

Robinson, som egentlig heter Stephen Yaxley-Lennon, fikk tilnærmet martyrstatus da han i fjor ble arrestert, dømt og fengslet i løpet av få minutter for «forakt for retten». Han ble dømt til 13 måneder i fengsel, men slapp fri etter noen måneder mens saken vurderes på nytt.

Ingen tilhenger av Nigel Farage:

– De ler av oss, alle sammen. Theresa May, Jeremy Corbyn, byråkratene i EU. 17.4 millioner av oss stemte for Brexit, men de bryr seg ikke om folk som oss. De prøver å stenge oss ute fra debatten, og de har tatt fra oss våre demokratiske rettigheter ved å svikte Brexit, sier Robinson.

annonse

– Jeg beundrer det Nigel Farage har oppnådd. Men når det kommer til stykket er han bare nok en millionær som ser ned på arbeiderklassen. Han er for feig når det gjelder å snakke om islamiseringen av Storbritannia.

Nick Lowles, leder av HOPE, not hate [2], uttaler:

– Stephen Lennon er en ekstremt høyrevridd bølle som bruker sin plattform til å mobbe, krenke og skape splittelse, og han har gjort hatet sitt til en inntektskilde (…) At han stiller til valg er bare en ny måte å fylle lommene sine på.

Les også: Tommy Robinson slettet fra Facebook og Instragram [3]

Andre ser som sagt på Tommy Robinson som en martyr som står opp for europeisk sivilisasjon, ytringsfrihet og menneskerettigheter. Selv benekter han på det sterkeste alle påstander om at han er rasist. Han er kritisk til ideologien islam, som altså ikke er en rase.

Tommy Robinson ble først kjent som leder av EDL (English Defence League), som ble dannet i protest mot at muslimske demonstranter trakasserte britiske soldater som gikk i parade etter retur fra Afghanistan. Robinson tok etterhvert avstand fra EDL på grunn av at de tiltrakk seg rasister.

Robinson var tidlig ute med å ta opp problematikken om de tilnærmet industrielle massevoldtektene begått mot sårbare engelske barn. De aller fleste gjerningsmennene var pakistanske muslimer. Alle hans påstander ble avvist som rasisme og et forsøk på å skape splittelse. Men det viste seg etterhvert at han ikke bare hadde rett, men at både politi, lærere, sosialtjeneste og politikere kjente til overgrepene. De gjorde bare ingenting med det, for de ville unngå å bli stemplet som rasistiske.

Les også: Tommy Robinson avkler BBC [4]

annonse

Tommy Robinson er utestengt fra absolutt alle sosiale medier, og det er mye som tyder på at han er utsatt for en massiv forfølgelse av myndighetene. Dette har Robinson beskrevet godt i sin selvbiografi Enemy Of the State.

Tommy Robinson stiller i en valgkrets som ved sist EU-valg ga flertall til en representant fra UKIP. Det er trolig gode muligheter for at Robinson kan vinne valget.

Det kan bli liv og røre i EU-parlamentet med Tommy Robinson på plass.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474