- Resett - https://resett.no -

Oppfordring til drap og tortur på Alliansen-medlemmer i Dagbladets kommentarfelt på Facebook

En debattant oppfordret til drap på Alliansens partileder og støttespillere i en kommentar i Dagbladets kommentarfelt på Facebook.

Resett er blitt kraftig kritisert for å tillate det som av noen karakteriseres som «hatefulle ytringer» i kommentarfeltene, både på egne nettsider og i sosiale medier. Stadig dukker det imidlertid opp saker som eksemplifiserer at det ikke bare er i Resetts kommentarfelt at enkelte tråkker over grensene. 

Les også: Høyreorientert debattant kalt «hjernedød, høyreekstrem fitte» i Dagsavisens kommentarfelt på Facebook [1]

annonse

Oppfordrer til drap

I kommentarfeltet under et av Dagbladets innlegg på Facebook, der avisen hadde delt delt en nyhetsartikkel, valgte en person å poste en oppfordring til drap på Alliansens partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen og partiets medlemmer.

Nyhetsartikkelen som ble kommentert dreide seg om at Arbeiderpartiet truet med å boikotte Arendalsuka dersom Alliansen og Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) deltar.

annonse

– Lysglimt og hans allianse av tullinger bør dyppes i tjære, rulles i fjær, før de blir slept ut på fjorden utenfor Arendal, bundet til en vasstrukken tømmerstokk, skrev en mann i kommentarfeltet.

Tortur

Etter at en annen person mente at det ville være miljøkriminalitet å kaste Alliansen på sjøen, fremmet mannen et annet forslag.

– Henge dem opp etter øyelokkene og piske dem til de blunker?

Ble liggende i timesvis

annonse

Resett ble tipset om kommentarene torsdag formiddag. Da hadde kommentaren ligget ute i mer enn 11 timer.

Resett har søkt Dagbladet for en kommentar til saken. 

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474