- Resett - https://resett.no -

Karin Andersen (SV) er illsint på Norge: – Skandale! Bullshit!

Stortingsrepresentant Karin Andersen (SV) er rasende på Norges behandling av Abbasi-familien, som ble tvangsutsendt etter å ha jukset på asylsøknaden.

Lørdag ble en afghansk familie tvangsutsendt fra Norge etter at de ikke ønsket å dra frivillig, ettersom Høyesterett avslo deres søknad om en ny runde i rettssystemet.

Familien hadde tapt saken i lagmannsretten, som mente at familien ikke hadde rett til å bli værende i Norge, etter at de hadde løyet til norske myndigheter, og ikke hadde krav på beskyttelse.

annonse

Moren ble angivelig bevisstløs da politiet hentet familien samme dag de skulle sendes ut. Likevel ble hun klarert av fire leger i Norge, som mente det var forsvarlig å sende henne med fly tilbake til Afghanistan.

Kvinnen var angivelig bevisstløs under hele flyturen fra Norge til mellomlandingen i Istanbul. Av helsemessige årsaker måtte hun fraktes tilbake til Norge mandag.

Krever returstans

annonse

SVs stortingsrepresentant Karin Andersen kaller Norges behandling av saken en «skandale».

På Twitter raste hun også mot sine meningsmotstandere, som kritiserte hennes forsvar av de ulovlige asylsøkerne.

– Denne uttransportering har vært en skandale og dessverre ikke første gang Norge forsøker å deportere folk som ikke blir sluppet inn, med store menneskelige og økonomiske kostnader. SV mener det er på tide med returstans til verdens farligste land, skrev hun på Twitter.

– Dette er livets harde realitet. Er det ikke på sin plass at disse bidrar til å bygge opp Afghanistan igjen? Hvorfor skal denne familien svikte sine venner i Afghanistan? spurte en person.

– Nytter ikke å diskutere dette med SV. De er uenige i kongens utsag om at «hele Afrika kan jo ikke komme til Norge», for, jo, SV anser alt utenfor Norges grenser å være av en sånn standard at «alle» må få komme til Norge. Så bare gi opp å argumentre med dem, svarte en annen.

annonse

Svaret fikk Andersen til å se rødt.

– Bullshit, skrev hun uten å utdype.

Les også: Karin Andersen mener den norske regjeringen er for norsk [2]

Hva med fattige i Norge?

Andersen fikk også mange andre spørsmål, som hun ikke besvarte, i sitt eget kommentarfelt.

Noen ønsket å vite hva stortingsrepresentanten mente om norske barnefamilier som lever i fattigdom, som trenger omsorg og støtte.

– Hva med dem fattige familiene i Norge som ikke får hjelp? Skal alt annet gå foran det, spurte en person.

Andre mente SV er naive og at de som lyver på asylsøknaden blir premiert med opphold.

– Har dere fulgt med på denne saken? Hvor moren systematisk har løyet og forandret historiene i takt med avsløringene? Det er Høyesterett som har sendt de ut, og nå blir løgnene premiert.

 

annonse

Tegn abonnement [6] eller støtt oss på andre måter [7] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474