- Resett - https://resett.no -

Når våre ledere feiger ut, er det viktigere enn noensinne at de modige kritiserer islam

«Progressive» stemmer er livredde for åpen islamkritikk på gater og torg. Så irrasjonell er frykten for å stemples som rasist, at de står på lag med mørkemennene. 

Det er rett og slett tragisk at vi har sunket ned til et så lavt nivå at det er umulig å demonstrere mot religiøs undertrykkelse og indoktrinering i islam, uten bli motarbeidet av et politiske etablissement, og møtt med motdemonstrasjoner og grove anklager fra folk som tror de kjemper de svakes sak. 

Islam skal ikke beskyttes. Islam har ikke menneskerettigheter. Ja, vi skal presisere at ikke alle som kaller seg muslimer er mørkemenn, og vi må ikke ned på det nivået at vi gjør alle med muslimsk bakgrunn til fiender. Jeg kjenner selverklærte muslimer som er minst like bekymrede for sin egen religion som jeg er. 

annonse

Les også: Muslimsk forfatter advarer mot radikal islam: – Vi må våkne [1]

Bokstavtro islam er mainstream

Men vi må anerkjenne at fundamentalismen står sterkt i islam. Bokstavtro islam er dessverre mainstream islam, det viser flere målinger [2]. Et syn på kvinner som annenrangs borgere, bærere av familiens ære mellom benene, er utbredt. Vantro kvinner anses av en del muslimer for å kun eksistere for muslimske menns nytelse. Hvorfor tror dere muslimske gutter jager rundt etter norske jenter, mens søstrene deres sitter inne, og definitivt ikke får lov til å være sammen med norske menn? 

annonse

Homofile innrømmer også nå glatt at Grønland er det område i Oslos indre by der de føler seg mest utrygge. I en artikkel [3] i Aftenposten skriver en av disse skeive at det trengs flere grøntområder og bedre byrom for å løse problemet. Det er en så pinlig og åpenbar ignorering av årsak og konsekvens at man kan rive seg i håret.

Det vi trenger er et paradigmeskifte i innvandringspolitikken, og ledere som setter foten ned for islams kjør mot kvinner, homofile og ytringsfriheten.

Tøyen er kanskje ingen no-go-sone for nordmenn. Men Grouruddalen og Søndre Nordstrand blir fort no-go-soner for åpenbare homofile, med den demografiske utviklingen og flyttemønstrene vi ser.

Å sparke oppover

Islam er ingen svak part. Det er en enormt innflytelsesrik religion, med stor makt over milliarder. Det er en religion med doktriner som har sørget for undertrykkelse av kvinner og annerledes tenkende i generasjoner, og fortsatt den dag i dag.

Jeg finner det helt sinnsykt at venstresiden og folk på Tøyen og andre steder bruker tiden sin på å demonstrere og jage en av de få aktørene som tør å løfte denne viktige kritikken i full offentlighet på gater og torg. 

annonse

Om de hadde hatt evne til å se hva som er viktig her, at det står om våre mest grunnleggende liberale verdier, hadde de i stedet laget en alternativ markering mot islams undertrykkelse, om det nå virkelig handler om at SIAN går over noen grenser.

Les også: UK: Muslimske gjenger tvinger innsatte til å konvertere til islam [4]

Skygger banen

Jeg tror ikke det. Jeg tror at de ville ha demonstrert og gnålt uansett hvem som ville komme til Tøyen og kritisere islam åpent. Uansett hvor veltalende, presis og antirasistisk vedkommende hadde vært. Ingen av disse våger å si noe om islam. Marianne Borgen og gjengen. De skygger banen og svikter det viktige religionskritiske perspektivet når det er som viktigst. De tar bare de enkle kampene. 

De «progressive» velger heller å stå side ved side med rabiate mørkemenn, som ikke vil noe mer enn at SIAN og alle andre som sier noe negativt om islam skal holde kjeft. Vi så dem i Drammen. Med all sannsynlighet vil vi se dem igjen på Tøyen. 

Folk er blitt så livredde for å oppfattes som rasister at de allierer seg med mørkemenn, og bidrar til sin egen undergang. Det er viktigere enn noensinne at vi som våger hever våre røster. 

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474