- Resett - https://resett.no -

Absolutt propaganda: NRK gir sitt bidrag til klimapanikken

Klimaangst blant unge har blitt utbredt, skal vi tro mediene. Psykologer må kobles inn [1]. Så hva kan årsakene være, hvem er det som skremmer de unge?

Denne såkalte «dokumentaren» fra Urix [2] er noe av det mest tendensiøse NRK har laget. Det er absolutt ukritisk. Det er propaganda. Programlederen sier ved en anledning at «nå har jeg helt sånn derre hjertebank, faktisk»

Her signert NRK og den utrettelige Hege Moe Eriksen, som skuer inn mot 2050 hvor det er ørken i Sør-Europa (og innendørs skianlegg i Nordmarka), ingen spiser kjøtt, eller flyr og Norge eksporterer rent vann (som er den nye oljen). Og klimaflyktninger fra Afrika blir skutt av europeiske grensevakter. Og tror man på NRK, er det ikke rart man blir redd.

annonse

Les også: NRK tier om de lyssky forholdene rundt klima-Greta [3]

Ikke vis denne til dine barn. Du kan risikere at de ender hos psykolog..

Eller kanskje du nettopp burde se den med dine barn, for det er dette de nå blir servert på skolen, i mediene, på Supernytt.

annonse

Lenken til NRK-serien ligger her [2].

https://tv.nrk.no/serie/grenseloes/2019/NNFA44000219/avspiller

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474