- Resett - https://resett.no -

Antifa er «blendahvite» og mangler mangfold

Det er sikkert mange grunner til at bøllene og voldsforbryterne i Antifa [1] dekker ansiktet. Men er en av grunnene et ønske om å dekke til at de faktisk nesten uten unntak er hvite?

I en artikkel i The Federalist [2] tar David Marcus et oppgjør med «antirasistene», som er kjent for å ikke ha noen problemer med å bruke vold. Project Veritas har tidligere avslørt [3] hvordan viljen til vold preger disse miljøene.

Det handler om Det goda våldet [4], som den anerkjente svenske journalisten Janne Josefsson kalte det i en episode av Uppdrag Granskning, som nesten har blitt en klassiker. Ingen andre svenske journalister kunne lagd et slikt program i 2014, på selveste SVT.

annonse

Antifa påstår at de står for mangfold, inkludering, antifascisme og andre «fluffy» ord. Men Marcus har undersøkt bildene av de som er arresterte i etterkant av Antifas voldelige demonstrasjoner. Det etniske mangfoldet er, mildt sagt, fraværende:

“Mugshots” av arresterte tilknyttet ANTIFA. Faksimile fra The Federalist

Marcus stiller spørsmålet:

– I en tid hvor mange på venstresiden med god grunn bekymrer seg over høyreekstrem, hvit vold, hvorfor er det ingen som bryr seg om venstreekstrem hvit vold, de nekter endog å akseptere at det er nettopp det Antifa representerer?

annonse

Nøyaktig det samme spørsmålet stilte Janne Josefsson i 2014. I programmet sier en journalist at han anslår at 95 % av politisk vold i Sverige kommer fra venstresiden.

Les også: Vi trenger ingen lov om hatkriminalitet [5]

Betalte demonstranter

Antifa er en bevegelse mer enn en organisasjon, det er derfor vanskelig å konkretisere hvem som finansierer den voldelige bevegelsen. Mye tyder på at både George Soros og Demokratene i USA [6] har bidratt med midler. For et par år siden ble det påstått at medlemmer av Antifa demonstrerte mot Soros [7] på grunn av manglende betaling for bestilte demonstrasjoner. Selv helseforsikring skal ha vært en del av avtalen [8], antydes det.

Organisasjoner som Antifa blir aldri nevnt når politikere diskuterer nye lover om såkalt «hatkriminalitet» eller «hatefulle ytringer». Kanskje det skyldes at Antifa støtter en liberal innvandringspolitikk, og kan brukes som stormtropper mot de «høyreekstreme»?

Ingen MSM-journalister, statsråder, akademikere eller jurister bruker fritiden sin til å kjempe mot verdiene Antifa står for. De er mer opptatt av å sørge for at Resett ikke kan tjene til livets opphold på et åpent marked, helt uten statsstøtte. Mine barn er nå i den alderen at jeg må forklare dem at mange, for eksempel lærere, hater min arbeidsplass, og at de kanskje vil merke det etterhvert. Kun fordi jeg har feil meninger.

Men «mangfoldet» – med tanke på legning, kjønn, religion, politisk overbevisning og hudfarge – er uansett en realitet hos Resett, og kanskje fraværende hos Antifa.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474