- Resett - https://resett.no -

Norge som lydrike under EUs jernhæl

Hvor mange flere bevis behøver nordmenn og norske politikere om at norsk lov og den norske Grunnlov åpenbart ikke lenger gjelder i Norge?

Nå skal ikke en gang norsk territorium, natur og naturressurser være beskyttet mot overtagelse av utenlandske eiere til evig tid. Er vi under okkupasjon, eller er vi ikke?

Les også: Nei til EU starter innsamling for rettslig Acer-prøving [1]

annonse

Økonomisk krigføring

EU bedriver regelrett økonomisk krigføring [2] mot Norge. Det er på høy tid vi bryter den politiske og juridiske jernlenken EU har festet rundt enhver nordmanns hals.

Det vanvittige er at Norge betaler milliarder til EU hvert år for denne økonomiske mishandlingen. Skulle nesten tro at vi alle var tilhengere av selvpining, og selvskading.

annonse

Lydrike

Et lydrike er et land som er tvunget til å adlyde og følge et annet lands påbud. Et lydrike er offisielt selvstendig. Kan det herske noen som helst tvil om at Norge i henhold til EØS-avtalen er et lydrike?

Det er samme status Norge historisk har hatt til både Danmark og Sverige. Vi kvittet oss med de båndene, og det må vi nå gjøre igjen. Vår Grunnlov ble til for å bli kvitt slike bånd. Grunnloven sier fortsatt at Norge skal være et fritt og udelelig rike.

Les også: Kravet om å si opp EØS-avtalen ulmer i Fellesforbundet [3]

Nordmenn er forrådt av egne politikere

Det er ganske mange norsk politikere som burde stilles for riksrett for å ha forrådt norske velgeres tillit, ved å stemme for dem, uten å ha blitt fortalt hva de stemte for.

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse