- Resett - https://resett.no -

Nominasjon Ukens Resett-navn (uke 29)

Selv om klimaangsten eller skammen har inntatt kongeriket med en aldeles fin sommertemperatur, så kan ikke redaksjonen ta seg ferie fra Ukens Resett-navn.

Våre kandidater tar aldri fri. Som dere vet.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Jonas Gahr Støre var på besøk i Elverum tidligere i år, og roste da Hedmark Aps fylkessekretær, Bjørn Jarle Røberg-Larsen, for å være Norges beste medlemsverver for Arbeiderpartiet.

annonse

Ja, det må han være, han er også dømt for medlemsjuks.

Les også: Dømt for medlemsjuks i AUF, nå får han skryt av Jonas Gahr Støre: – Det er ingen som verver så mange medlemmer til Ap som ham. Han er helt unik [1]

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

NRKs Hege Moe Eriksen, som skuer inn mot 2050 hvor det er ørken i Sør-Europa (og innendørs skianlegg i Nordmarka), ingen spiser kjøtt, eller flyr og Norge eksporterer rent vann (som er den nye oljen). Og klimaflyktninger fra Afrika blir skutt av europeiske grensevakter. Og tror man på NRK, er det ikke rart man blir redd.

annonse

Les også: Absolutt propaganda: NRK gir sitt bidrag til klimapanikken [2]

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Klimaminister Ola Elvestuen gir opp de eventyrlige oljeinntektene. Det er ikke fordi brønnene er tomme, men fordi det er trendy å føle synlig klimaskam.

Les også: Elvestuen ser slutten for norsk oljevirksomhe [3]t

Dagbladets kommentator Morten Strand raste mot Trump da han kunngjorde at USA vil gå ut av INF-avtalen. Det var «det verste av Trumps innfall».

6. januar i år varslet han at USA kommer til å utplassere atomraketter i Europa. Vi er på vei tilbake til 1980-tallet.

10 dager etter har Strand plutselig et helt annet syn på situasjonen.

annonse

I kommentaren «Har de hemmeligheter?» er Strand sint på Trump, for at han er for ettergivende overfor Russland. Han har jo trukket amerikanske styrker ut av Syria, snakker ned EU, og har truet med å trekke USA ut av NATO. Strand mener at russerne må ha noe på Trump.

Les også: Vestmaktene går usikre tider i møte

19. januar kommenterer Strand de mislykkede forhandlingene mellom USA og Russland. Han er da tilbake i det forrige sporet. Det advares om et nytt rustningskappløp mellom USA og Russland i Europa. Trumps påståtte ettergivenhet har forduftet.

«Det som hadde vært et godt utgangspunkt for å bevare den viktige INF-avtalen i Obamas tid, var ikke nok i Trumps tid.»

28. juni er vi igjen tilbake til at Trump gjør så godt han kan for å «rive ned» alliansen med Vest-Europa.

Alt dette kan du lese om i Dagbladet, om du liker selvmotsigelser på løpende bånd.

Les også: Dagbladets Morten Strand i villrede om den transatlantiske alliansen [4]

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Eivind Trædals bedre halvdel Lan Marie Berg elsker Jaguar, nesten like mye som bomringer og blir kjørt av privatsjåfør i 66 km i snitt per arbeidsdag. Det er noen som har flaks.

Les også: «Byregentene» Johansen og Berg elsker jaguar – blir kjørt av privatsjåfør i 66 km i snitt per arbeidsdag [5]

 

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Arbeiderpartimannen og byrådsleder i Oslo Raymond Johansen raser mot alt og alle når det gjelder arbeidsfolks rettigheter, men glemmer helt å feie for sin egen dør.

Les også: Oslo kommune dømt for å bruke løsarbeidere [6]

 

annonse

En kan sikkert si litt av hvert om Folk er Folks redaktør, men i så tilfelle tar «konpirasjonsekspert» John Færseth kaka. Han gikk i flint da Evenrud utfordret ytringsfriheten og anklaget han for å være «grotesk».

Les også: Skittent angrep på Folk er Folk og Bjønnulv Evenrud [7]

Foto: NTB scanpix.

Hvilke fiendebilder er han med på å utvikle og/eller opprettholde fra sitt ideologiske ståsted? Hva slags eskalering kan psykolog Karl Eldar Evang eventuelt bidra til, ved å aktivt svekke inntektsgrunnlaget til en nettavis som strider mot hans eget samfunnssyn?

Kan han ikke heller argumentere for sine politiske saker?

Les også: Twitter-profilen til Karl Eldar Evang [8]

Tegn abonnement [9] eller støtt oss på andre måter [10] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474