- Resett - https://resett.no -

Ap skjerper rutinene for å hindre interne notater på avveie

Etter at flere interne notater fra Arbeiderpartiets ledelse har lekket ut til mediene, skjerper partiet rutinene, skriver Dagens Næringsliv.

Torsdag omtalte VG [1] et internt dokument fra partiets valgkampledelse om hvordan Gro Harlem Brundtland skulle brukes til å kapre velgere gjennom å angripe Frp-nestleder Sylvi Listhaug og statsminister Erna Solberg i valgkampen.

Fredag omtalte Dagens Næringsliv [2] et annet internt notat hvor det kommer fram at Arbeiderpartiet er bekymret for at Senterpartiet blir større enn Ap i enkelte kommuner, at de vil samarbeide med borgerlig side og at de mobiliserer både LO i Fagforbundet for å hindre dette.

annonse

– Som et viktig ledd må derfor både LO og Fagforbundet utfordre Sp på hvor de vil samarbeide, kommer det fram av notatet som er utarbeidet for valgkampledelsen av Amund Vik i juli.

Fredag ettermiddag sier Ap-leder Jonas Gahr Støre til Dagens Næringsliv [3] at partiet nå gjør tiltak og skjerper rutinene for å hindre at interne notater kommer på avveie.

– Det er mange dokumenter som skrives i en valgkampstab. De er ment for internt bruk og bør forbli det, sier Støre.

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826